//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
... to i ja dołożę swój... "studencki"![]()
Tak na przerwie
1
2
Która wersja bardziej Wam podchodzi? O ile w ogóle podchodzi
Zapraszam i pozdrawiam![]()
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
... to i ja dołożę swój... "studencki"![]()
Tak na przerwie
1
2
Która wersja bardziej Wam podchodzi? O ile w ogóle podchodzi
Zapraszam i pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:23 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Dla mnie B&WPrzyjemnie...
Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła
Kolorowy dużo przyjemniejszy w odbiorze - taka kolorystyka mi bardzo odpowiada. Z technikaliów - MZ jest za ciemno. Rozjaśniłbym to trochę. Na C&B pomalowane paznokcie Pani wyglądają MZ mało przyjemnie. I na koniec - nie wiem czy innym też ale jakoś kobieta z papierosem mi wyjątkowo nie leży![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Jestem za BW
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Podoba mi się jedynka - lubię taką tonację, do tego okulary dodają klimatu "tamtych" lat.
Kolorki na jedynce naprawdę dają radę. Ładne. Fajnie, że trójeczka; pojedynczo nie kopałoby w jajka, a tak jest nieźle.
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Color jest bardzo oryginalny i ja go kupuje. BW jest poprawne i takie bardziej eleganckie, wieksze kontrasty etc. Ale tak jak mowilem kupuje nr 1, przy okazji gratuluje!
kolor dla mnie super
Skontaktuj się z nami