Szukaj
Podoba mi sie jedynka Przemku. Ptak w locie, surowy klimat szkla, stara kamienica z sowa czy orlem w szczycie. Super.
Dzieki PiotrzeNo teraz to powinny sie posypac komentarze skoro sam Admin napisal
![]()
Oj tam, oj tam
Jesli nie to sami sobie podyskutujemy![]()
nio dobra to i ja dopisze
wiec:
tez najbardziej podoba mi sie 1.
a 3 widzialabym nieco inaczej skadrowane, tak zeby wogole pozbyc sie nieba i czubkow dachow, ale to tylko moje indywidualne widzenie tego tematu
Świetne zdjęcia! Najbardziej podoba mi się zestawienie żywego ptaka z ptakiem, będącym elementem architektury. Jak udało ci się namówić to zwierze do tak precyzyjnego umiejscowienia się w kadrze? Ogólnie niezmiernie ciekawa seria, fajne zderzenia różnych "porządków architektonicznych". Starannie komponowane, oszczędne, prościutkie, eleganckie.
Masz racje Supermyszko z ta 3 ale zauwazylem to dopiero na ekranie monitora, wywalilbym wiecej nieba i galaz - pewnie bylem zajety filterkiem
![]()
Oj tam, oj tam
Na zdjęciach znacznie lepiej niż w rzeczywistości.
Przynajmniej ja nic nie widziałem w sobotę![]()
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
to byla akurat kwestia refleksu a nie cierpliwosci czy namawiania ptakaZamieszczone przez Czornyj
. Ciesze sie ze sie podobaja. Osmieli mnie to napewno do wystawiania wiecej zdjec na forum.
Oj tam, oj tam
Superw takiej kolejności 1, 3, 2.
Ale, zauważyłem że na wszystkich zdjęciach jest za dużo góry (nieba),
Jak dla mnie oczywiście.
D70 Sebastian Grodzicki
Skype "groseb"
gg 1519367
Skontaktuj się z nami