Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: ..ukryty smok?

Domyślnie Odp: ..ukryty smok?

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Mnie chyba bardziej dwójka podchodzi.Może dlatego,że gospodarz deko widoczny...
    Pzdr
    Andrzej
    ale.. spójrz na jedynce bohater wystawił pazurka, a nawet dwa(pierwszy w GO drugi roźmaziany), tak subtelnie, nie chcąc się narzucać

pozdrawiam

Na 2 faktycznie chyba troszkę za duzo nieostrego dołu ale jakby go nieco przyciąć to bardziej mi sie podoba. Lubię małą GO wymuszoną warunkami - chyba, że była lampa ale ja i tak tego nie zauważyłem
    N i L

Lampa była.. chmury zasłaniały sloneczko

nie wiem dlaczego lubie w takich przypadkach więcej tego "dółu" rozmazanego ale przemyśle uwagi. Dzięki.

pozdrawiam

Na jedynce fajnie trafiona ostrosc i GO, ale akdr jaksi taki ebz wyrazu i nie do konac wiadamo z czym mamy do czynienia. Na drugiej fotce kadr mi sie bardziej podoba, tylko faktycznie za duzo dolu, zwlaszcza, ze jest mocno nieostry.
    Ciekawe stworzenie. Nie mialem pojecia, ze sa wszedzie... jakos jeszcze czegos takiego nie spotkalem. Ale z pewnoscia to tylko totalny brak spostrzegawczosci z mojej strony:P
    Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

Cytat Zamieszczone przez kaisuj Zobacz posta
    Ciekawe stworzenie. Nie mialem pojecia, ze sa wszedzie... jakos jeszcze czegos takiego nie spotkalem. Ale z pewnoscia to tylko totalny brak spostrzegawczosci z mojej strony:P

Na początku kiedy się nie ruszał, to odpuściłbym go sobie, tym bardziej, że kojarzył mi się z jakąś ususzoną, złamaną gałązką wychodzącą z kory drzewa. Kiedy to-to zaczęło się ruszać nawet żwawo "zrobiłem rybkę" i oczy jak 5zł

'Dziwny jest ten.. świat'

pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów