Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Dorota

Oszczędny w słowach Awatar Kazzam
    Miasto
    Wronki - Poznań

Domyślnie Dorota

To moje pierwsze podejście do pokazania drugiego człowieka na tym forum... także nie bijcie za mocno :)
    Pozdrawiam serdecznie

Nikon D80 | Tamron 17-50/2.8 | Nikkor 50/1.4 | Velbon DF-40 | Raynox M-250 | Zenit 12XP | Helios 58/2 | Cała masa akcesoriów

Domyślnie

Brak rzęs na dolnych powiekach - dziwne, Nie przekombinowałeś czasem
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Miasto
    Wronki - Poznań

Domyślnie

Niet. W oryginale żeby dojrzeć rzęsy musiałem powiększyć do cropa 1:1, a i tak za wiele ich tam nie było. Nie wiem jak to jest u ludzi z rzęsami ogólnie, ale ta Pani tak ma, i cóż zrobić. W końcu sztucznych nie będę jej dorabiał, prawda? :)
    Ja dopiero raczkuję w tych tematach. Od kilku lat focę amatorsko, ale portretem zainteresowałem się dosłownie niedawno. Także przyznaję że póki co - zbyt wielkiej wiedzy n.t.t. nie posiadam ;)
    Nikon D80 | Tamron 17-50/2.8 | Nikkor 50/1.4 | Velbon DF-40 | Raynox M-250 | Zenit 12XP | Helios 58/2 | Cała masa akcesoriów

Domyślnie

Mi się podoba klimat zdjęcia - ta winietka, kolorysytka i wogole. Za bardzo pojechałeś z cerą no i te rzęsy faktycznie... Może gdyby spróbować zejść troche niżej to po zmienia perspektyty nie rzucałoby się to tak w oczy, tylko czy wtedy nie zatraciłby się klimat zdjęcia? Hmmmmmm - nie wiem.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Całkie ładne - fakt - z tymi rzęsami trochę dziwnie to wygląda, no ale skoro modelka ich nie posiadała (albo w znikomej ilości) to co zrobić...
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Miasto
    Wronki - Poznań

Domyślnie

Dzięki serdeczne za uwagi :)

Miasto
    Wronki - Poznań

Domyślnie

latex?

Domyślnie

Kadr fajny, światło fajne, ale buzia ma przesadzoną obróbkę - jest jak z plastiku. O rzęsach nic nie mówię, bo jeżeli jest tak jak piszesz to niewiele można zrobić

Miasto
    Wronki - Poznań

Domyślnie

To chyba faktycznie za ostro pojechałem.
    Chciałem by było promieniście, a nie plastikowo, więc wnioskuję że trochę nie trafiłem w punkt zdrowego umiaru przy obróbce. No nic, spróbuję raz jeszcze wziąć to na warsztat. Wierzę że będzie lepiej. Dzięki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów