Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: D200 i imbus

Domyślnie

to może udaj się do serwisu zabierając te obiektywy
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

no ale na wszytkich obiektywach jest to samo. Te same obiektywy na innych puszkach chodzą w punkt
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

spakuj komplet, jedź na żytnią i siedź do upadłego. innego wyjścia chyba nie ma, bo nabawisz sie nerwicy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    spakuj komplet, jedź na żytnią i siedź do upadłego. innego wyjścia chyba nie ma, bo nabawisz sie nerwicy.
    pojadę, ale na Postępu ... hmm... który to już raz od grudnia...? chyba ósmy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta
    jednak przy fotografowaniu tablic testowych jest, co dziwne, OK... Mi jednak nie zależy zeby na zdjęciach testowych było ok.
    Zastanawia mnie jednak, ze na tablicach testowych masz OK, a na zdjeciach nie.... Kurde, to już całkiem jakis matrix...
    A jak wypada test tzw. bateryjkowy ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Zastanawia mnie jednak, ze na tablicach testowych masz OK, a na zdjeciach nie.... Kurde, to już całkiem jakis matrix...
    A jak wypada test tzw. bateryjkowy ?
    tak jak zdjęcie normalnie robione - czyli jakos tak do przodu

Domyślnie

arturjb; a co Cię podkusiło, żeby regulować BF/FF na długim końcu w 80-200 (rozumiem że to jest wersja af a nie afs ?) to jest obiektyw który jeśli wyregulujesz na prawidłowo na długim końcu, to AF na pewno zgłupieje na wszystkich pozostałych obiektywach. o 18-200 się nie wypowiadam bo niewiele wiem... ( z tego co pamiętam, nawet w instrukcji do d80 jest na ten temat informacja, podobnie jak w manualu do d300 - str. 350, pkt9 - na forum było wielokrotnie).
    Piszesz, że body zastępcze ma takie same przypadłości - tzn jakie ? problemy na 200mm w 80-200 - 18-200 ? czy problem z wszystkimi innymi szkłami ?
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

o 80-200 na dlugim kocu wiem, ale u mnie byl bf w całym zakresie i nie tylko z 80-200 ale z 18-200 tez i zaczynal zie wlasnie od okolo 80mm.
    Zastepcze ma to samo co moje po 'regulacji przez serwis'

Domyślnie

kilka ruchów imbusem 1,5mm i ostrzy w punkt. Mi proces regulacji zajął jakieś... kilka minut, ciekawe jak długo będą robili to 'postępowi'? Reasumując - zastępcze body TRAFIA W PUNKT

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów