Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rozbebeszenie d70s

Mam takie pytanie.
    Jestem w trakcie realizacji pomyslu zrobienia gripa a'la w d200 czyli bez tego parszywego kabelka z boku.
    Jak sie przedstawia sprawa zdjecia obudowy z tego body. Moga wystawpić jakies problemy po poskladaniu body do kupy? Chodzi mi o to czy sklada sie to generalnie tak samo latwo jak rozklada i czy moga sie pojawic jakies odchylenia od normy w ostrzeniu.

Domyślnie

Na forum byl kiedys link do galerii z rozkladania d70-tki na kawalki. Niestety ja nie pomne - musisz poszukac.
    D370s | F70 | N 35 | N 50 | N 70-200 VRII | N 18-200 VR | N 18-70 | T 55-200 | SB-x00 | SB-28 | akcesorium różnej maści

Domyślnie

Ja ostatnio rozkręcałem mojego D80. Obyło się bez żadnych problemów. Wszystko rozkłada się i składa jak klocki lego.
    Myślę, że z D70 powinno być podobnie.

Pozdrawiam i powodzenia!
    Klejony D80.

Domyślnie

tego linka mam. Nawet serwisowke. Interesuje mnie aspekt tego czy istnieja powiklania po takich zabiegach. Aparat bedzie rozbieral czlowiek ktory rozebral juz nie jedno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    tego linka mam. Nawet serwisowke. Interesuje mnie aspekt tego czy istnieja powiklania po takich zabiegach. Aparat bedzie rozbieral czlowiek ktory rozebral juz nie jedno
    A udało mu się coś złożyć? Sprawa jest jak najbardziej wykonalna, rozbierałem D70s i D80 oraz sporo analogów. Grunt to praca z rozumem i nie grzebanie w miejscach, które zwykle są delikatne, czyli matryce, migawiki itp. Sprzęt jest pomyślany na tyle rozsądnie, żeby dało się go naprawiać. Problemy zaczynają się przy kompaktach, w takich hp naprawia się wiele rzeczy taśmą scotch i nożyczkami

Domyślnie

zlozyl zlożył no dobra.. to nie pozostaje w sumie nic tylko zabierac sie do roboty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    zlozyl zlożył no dobra.. to nie pozostaje w sumie nic tylko zabierac sie do roboty.
    Jakby co z lutowankiem ostrożnie, bo delikatne toto i ścieżki łatwo popalić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    A udało mu się coś złożyć? Sprawa jest jak najbardziej wykonalna, rozbierałem D70s i D80 oraz sporo analogów.
    O, widze że doświadczony w temacie jesteś. Aby się dostać to gratów w okolicy pryzmatu też się zaczyna rozbiórkę od dołu (D80)? Czy jest jakis newralgiczny moment podczas sekcji tego miejsca?
    Dziewiąty najstarszy użytkownik forum.
    Sansa Clip 4 GB + Sennheiser PX100 II
    kekacz.blogspot.com

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie jak było

To napisz potem jak wam poszło

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów