Po raz kolejny Agnieszka.
I ani słowa o przepałach, nie ma ich i nigdy nie było.![]()
Wystawiłem tą fotkę w kilku miejscach ale jestem bardzo Ciekaw forumowej opinii.
Pozdrawiam.
Szukaj
Po raz kolejny Agnieszka.
I ani słowa o przepałach, nie ma ich i nigdy nie było.![]()
Wystawiłem tą fotkę w kilku miejscach ale jestem bardzo Ciekaw forumowej opinii.
Pozdrawiam.
Michał 'andar' Wargin :: www.andar.pol.pl
D300, MB-D10, D70s N18-70, N50 1.8D, N70-200 2.8 VR, SB800, SC-29, torby/sakwy DOMKE
Ja bym powiedział, że nic specjalnego. Fota do mnie nie trafia, babeczka z telefonem i brzydkie tło. Najbardziej w oczy rzucają mi się guziki![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Tez jakoś nie jestem przekonany do tej foty.Agnieszka wypada słabo,ulica niby gdzieś tam się pojawia..zdecydowanie najlepiej wyszly guziki od plaszczajednak chyba nie one były zamiarem autora.Przepalenia są,ale skoro o nich nie piszemy to..szaa
Wolałbym zobaczyć tą młodą damę na bardziej zdecydowanym zdjęciu
![]()
ten człowieczek w tle odwraca uwage... Tło robi wrażenie krzywego
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
Najciekawsza na tym zdjęciu jest jego tonacja. Reszta mnie nie przekonuje.
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
Jaaa... ale przepały! ;-> Do mnie nie przemawia. Za ciasno z lewej. Może gdyby się oparła o ścianę, która ma za plecami? Tonacja również mnie nie przekonuje no i światło...![]()
pozdrawiam
Heh nawet w kategorii "albumowe" by się nie obroniło, a w "portret" to juz szkoda słów. :/
Gniot w czystej postaci mz.
Szary, cichy człowiek.
Przypadkowe, przepalone, bezjajeczne niestety. :/
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Czy coś sie ze zdjęciem stało? Nie widać już...
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
U mnie widać, ale może brane z kaszy...
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Skontaktuj się z nami