Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Domyślnie "Guma" pod kciuk w D80

Dopadło i mnie, po ok. 13 tys. klapnięć zaczęła mi sie w rogu odklejać nieszczesna "guma", znajdująca sie pod kciukiem.
    Niestety nie udało mi sie tego idealnie podkleić, róg gumy się jakby rozciągnął i nie wchodzi idealnie w "rowek"
    Pytanie brzmi - czy można dokupić samą tą gumę? Jeśli tak to gdzie i "za wiela" ?

Domyślnie

Jak będziesz jechał do Warszawy, to wpadnij do serwisu. Wymiany gum robią na poczekaniu - oczywiście po umówieniu się.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Jak będziesz jechał do Warszawy, to wpadnij do serwisu. Wymiany gum robią na poczekaniu - oczywiście po umówieniu się.
    Problem w tym, że nie przewiduję w najblizszym czasie wizyty w stolicy
    Co prawda teraz jakoś się to trzyma, ale w lewym górnym rogu guma mimo, ze przyklejona to odstaje i mysle, ze to spowoduje ze znow "odejdzie"....

A jaki jest koszt tej gumy w serwisie, wie ktoś?

Domyślnie

Wymieniałem w D200, ale w ramach gwarancji. Trwało to około godziny i było za free. O cenę pytałem i mówili coś o 150 PLN, ale ja wymieniałem gumę przy kółku, a nie pod kciukiem. Możesz im oczywiście wysłać aparat, ale to już pewne ryzyko.
    Jacek

Domyślnie

Wymieniałem w D200, ale w ramach gwarancji. Trwało to około godziny i było za free. O cenę pytałem i mówili coś o 150 PLN, ale ja wymieniałem gumę przy kółku, a nie pod kciukiem. Możesz im oczywiście wysłać aparat, ale to już pewne ryzyko.
    Gwarancja (rok) mineła u mnie 2 miesiace temu
    Wysyłać z takiego powodu raczej nie ma sensu, za błaha sprawa...
    Co do ceny 150pln... hmm.... trochę sporo jak za "takie coś"

Domyślnie

No coż. Przegapiłeś gwarancję.
    Jacek

Domyślnie

No coż. Przegapiłeś gwarancję.
    Jk, a nie bedziesz może w najblizszym czasie w poblizu serwisu ? Gdybyś się zapytał o koszt tej gumy byłbym wdzieczny

ps. Postaram sie zadzwonic w pon. do nich, ale wiadomo, ze dodzwonienie się tam graniczy z cudem

Domyślnie

Do D50 taka guma kosztuje ok. 8,50zł. Sam zamawiałem dwa razy. Bardzo łatwo się montuje. Przy zamawianiu trzeba podac numer seryjny body.

pzdr
    Sowy nie są tym, czym się wydają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slav1973 Zobacz posta
    Do D50 taka guma kosztuje ok. 8,50zł. Sam zamawiałem dwa razy. Bardzo łatwo się montuje. Przy zamawianiu trzeba podac numer seryjny body.

pzdr
    No to już brzmi lepiej niż 150 pln

W poniedzialek postaram sie do nich dodzwonić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slav1973 Zobacz posta

pzdr
    a gdzie zamawiałeś?
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów