Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie "Guma" pod kciuk w D80

Dopadło i mnie, po ok. 13 tys. klapnięć zaczęła mi sie w rogu odklejać nieszczesna "guma", znajdująca sie pod kciukiem.
    Niestety nie udało mi sie tego idealnie podkleić, róg gumy się jakby rozciągnął i nie wchodzi idealnie w "rowek"
    Pytanie brzmi - czy można dokupić samą tą gumę? Jeśli tak to gdzie i "za wiela" ?

Domyślnie

Jak będziesz jechał do Warszawy, to wpadnij do serwisu. Wymiany gum robią na poczekaniu - oczywiście po umówieniu się.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Jak będziesz jechał do Warszawy, to wpadnij do serwisu. Wymiany gum robią na poczekaniu - oczywiście po umówieniu się.
    Problem w tym, że nie przewiduję w najblizszym czasie wizyty w stolicy
    Co prawda teraz jakoś się to trzyma, ale w lewym górnym rogu guma mimo, ze przyklejona to odstaje i mysle, ze to spowoduje ze znow "odejdzie"....

A jaki jest koszt tej gumy w serwisie, wie ktoś?

Domyślnie

Wymieniałem w D200, ale w ramach gwarancji. Trwało to około godziny i było za free. O cenę pytałem i mówili coś o 150 PLN, ale ja wymieniałem gumę przy kółku, a nie pod kciukiem. Możesz im oczywiście wysłać aparat, ale to już pewne ryzyko.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Wymieniałem w D200, ale w ramach gwarancji. Trwało to około godziny i było za free. O cenę pytałem i mówili coś o 150 PLN, ale ja wymieniałem gumę przy kółku, a nie pod kciukiem. Możesz im oczywiście wysłać aparat, ale to już pewne ryzyko.
    Gwarancja (rok) mineła u mnie 2 miesiace temu
    Wysyłać z takiego powodu raczej nie ma sensu, za błaha sprawa...
    Co do ceny 150pln... hmm.... trochę sporo jak za "takie coś"

Domyślnie

No coż. Przegapiłeś gwarancję.
    Jacek

Domyślnie Odp: "Guma" pod kciuk w D80

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Gwarancja (rok) mineła u mnie 2 miesiace temu
    Gwarancja ma przecież 2 lata. Jak nie w nikonie to reklamuj tam gdzie kupiles.
    [Nikon D80][Nikkor 50 f1.8][Nikkor 18-135 f3.5-5.6][2*SanDisk Extreme III 2GB][Gruszka nr 9]

Uprawnienia umieszczania postów