Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

to prawda że interface programów Adobe można dostosować do swoich wymagań, i koniec końców bardzo sprawnei w nim pracować . na pewno jednak nie są to programy do których można usiąść będąc laikiem i osiągnąć ineteresujące efekty. W Photoshopie czy illustratorze musisz raczej wiedzieć nie tylko co chcesz zrobić ale i jak to znaleźć...
    D80 /D40X /SB600/SB400
    S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/

pstryki

bth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rastula Zobacz posta
    to prawda że interface programów Adobe można dostosować do swoich wymagań, i koniec końców bardzo sprawnei w nim pracować . na pewno jednak nie są to programy do których można usiąść będąc laikiem i osiągnąć ineteresujące efekty. W Photoshopie czy illustratorze musisz raczej wiedzieć nie tylko co chcesz zrobić ale i jak to znaleźć...
    A tu się zgodzę w 100% - może za ostro sformułowałem pierwszego posta, sorry. Erie - teraz w pracy jestem mocno do tyłu, bo pracuję na przedpotopowej wersji 6, ale (jak dl mnie) interfejs CS2 rozwinął się ewolucyjnie. Bez problemu "dogaduję" się zatem i z tym i z tym. Z mojej strony koniec OT, bo nie chce mi się brnąć w takie dyskusje, przecież nikt nikogo nie zmusza do używania Adobe

Domyślnie

jak pracujesz w prepressie czy innej firmie zajmującej się profesjonalną obróbką grafiki to w duże mierze niestety jesteś do tego zumszony
    D80 /D40X /SB600/SB400
    S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/

pstryki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów