no piękne te foteczki ,dość miekko ,bardzo ładne i kadry i kolory oraz fajne tło -robisz wyrażne postępy
ta i ostatnia Twoja seria to jedne z najlepszych
pozdrawiam![]()
Szukaj
no piękne te foteczki ,dość miekko ,bardzo ładne i kadry i kolory oraz fajne tło -robisz wyrażne postępy
ta i ostatnia Twoja seria to jedne z najlepszych
pozdrawiam![]()
no ja to nie myślałem o PS, zwłaszcza że też go za bardzo nie znam
chodziło mi o to, że ten konar w LD przyciąga niepotrzebnie uwagę
jeśli można, to myślałem o czymś takim:
pozdrawiam
Andrzeju, celuj w glowe, a nie w plecy i bedzie okZnowu troche za duzo gory - domyslam sie, ze uzywasz srodkowego punktu AF, a masz przeciez cale tony innych. Tzn mozesz uzywac centralnego caly czas, mi to nie przeszkadza, ale zwroc uwage na kadr przed wcisnieciem spustu
![]()
p.s. I nie baw sie fotoszopem, im wiecej bedziesz go uzywal tym trudniej bedzie Ci go odstawic...
fajne miekkie ,bardzo ładne kolory na wszytkich i na 1 swietna poza...fajne te ptaszki![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Marcinie,tyle razy powtarzałem i powtarzam....NIE PSocę,nawet nie mam zainstalowanego.....
Bawię się foto ,tak jak wieloma innymi rzeczami....też strzelectwem,więc mam świadomość gdzie celować,ale te gnojki nie chcą trzymać główki w jednej pozycji.Tu zaczął ewidentnie ją odwracać.....ale ogólnie mi się podobało,więc pokazałem,tym bardziej,że mam te ptaszki od kilku dni..dopiero...
Jak wspomniałeś pól mam wiele i przysięgam ,że używam więcej niż tylko centralnego.
Dla mnie to zabawa,więc nie mam stresów jak coś sp.....ę,a generalnie robię to prawie zawsze....
Pzdr
Andrzej
....mój Nikon sam robi foty......ja mu tylko przeszkadzam...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Odpowiem w oddzielnym poście,żeby Marcin nie "słyszał",bo strasznie "czepialski" jest.....
I jakby usłyszał,że tak ,jak zrobiłeś,mi się podoba,to sobie by poużywał......,a że za centralnie,ciasno ,nisko....że się ptasior na gałązkę zesr.....ł....
W szerszym kadrze to znika w tłoku.....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
To najlepsze z serii: kolorki, ostrość tam gdzie trzeba i fajna poza.
Skontaktuj się z nami