Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

no piękne te foteczki ,dość miekko ,bardzo ładne i kadry i kolory oraz fajne tło -robisz wyrażne postępy
    ta i ostatnia Twoja seria to jedne z najlepszych

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Tomku..ok,sorry za wykonanie pospieszne i ch..........e.......ale czy to dobrze wygląda..?...szczerze..
    no ja to nie myślałem o PS, zwłaszcza że też go za bardzo nie znam
    chodziło mi o to, że ten konar w LD przyciąga niepotrzebnie uwagę
    jeśli można, to myślałem o czymś takim:

pozdrawiam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Andrzeju, celuj w glowe, a nie w plecy i bedzie ok Znowu troche za duzo gory - domyslam sie, ze uzywasz srodkowego punktu AF, a masz przeciez cale tony innych. Tzn mozesz uzywac centralnego caly czas, mi to nie przeszkadza, ale zwroc uwage na kadr przed wcisnieciem spustu

p.s. I nie baw sie fotoszopem, im wiecej bedziesz go uzywal tym trudniej bedzie Ci go odstawic...

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

fajne miekkie ,bardzo ładne kolory na wszytkich i na 1 swietna poza...fajne te ptaszki
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    [b]Andrzeju[b], celuj w glowe, a nie w plecy i bedzie ok Znowu troche za duzo gory - domyslam sie, ze uzywasz srodkowego punktu AF, a masz przeciez cale tony innych. Tzn mozesz uzywac centralnego caly czas, mi to nie przeszkadza, ale zwroc uwage na kadr przed wcisnieciem spustu

p.s. I nie baw sie fotoszopem, im wiecej bedziesz go uzywal tym trudniej bedzie Ci go odstawic...
    Marcinie,tyle razy powtarzałem i powtarzam....NIE PSocę,nawet nie mam zainstalowanego.....
    Bawię się foto ,tak jak wieloma innymi rzeczami....też strzelectwem,więc mam świadomość gdzie celować,ale te gnojki nie chcą trzymać główki w jednej pozycji.Tu zaczął ewidentnie ją odwracać.....ale ogólnie mi się podobało,więc pokazałem,tym bardziej,że mam te ptaszki od kilku dni..dopiero...
    Jak wspomniałeś pól mam wiele i przysięgam ,że używam więcej niż tylko centralnego.
    Dla mnie to zabawa,więc nie mam stresów jak coś sp.....ę,a generalnie robię to prawie zawsze....

Pzdr
    Andrzej

....mój Nikon sam robi foty......ja mu tylko przeszkadzam...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek_d Zobacz posta
    no ja to nie myślałem o PS, zwłaszcza że też go za bardzo nie znam
    chodziło mi o to, że ten konar w LD przyciąga niepotrzebnie uwagę
    jeśli można, to myślałem o czymś takim:

pozdrawiam
    Odpowiem w oddzielnym poście,żeby Marcin nie "słyszał",bo strasznie "czepialski" jest.....

I jakby usłyszał,że tak ,jak zrobiłeś,mi się podoba,to sobie by poużywał......,a że za centralnie,ciasno ,nisko....że się ptasior na gałązkę zesr.....ł....
    W szerszym kadrze to znika w tłoku.....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...a że za centralnie,ciasno ,nisko....że się ptasior na gałązkę zesr.....ł....
    W szerszym kadrze to znika w tłoku.....
    ...no faktycznie pewne rzeczy uciekają w tłoku

Domyślnie

Ptasior,przed paroma minutami, poszedł "do poprawki".....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

To najlepsze z serii: kolorki, ostrość tam gdzie trzeba i fajna poza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lupus771 Zobacz posta
    To najlepsze z serii: kolorki, ostrość tam gdzie trzeba i fajna poza.
    Jak te maluchy ,chociaż przez chwilę są, w pozornym nawet bezruchu,to coś można cyknąć,w przeciwnym razie to droga przez mękę...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów