Stary... olej forum
a juz tak na powaznie to... bardzo klimatyczne fotki!
oddaja pewnie charakter modelki![]()
Szukaj
Stary... olej forum
a juz tak na powaznie to... bardzo klimatyczne fotki!
oddaja pewnie charakter modelki![]()
wdzieczne fotki, zawsze powtarzam, ze kolesie z aparatem i darem robienia niezlych portretow zawsze zgarniaja te najlepsze "przyczyny"![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
pierwsze foto jest świetne moim zdaniem a drugie...hmm zbyt duży kawał drzwi widać i to one odciągająwzrok od twarzy modelki..... twarz musi być bardziej wyeksponowana, obojętnie jak to zrobisz... ostrość, kadr, światło etc.
po Czerwonej stronie mocy
Ktos sie prosi banaZamieszczone przez Hesja
Pol roku to w sam raz na poznanie 1%. Do grudnia wiec bedzie okolo 2.3%. Walcz dalej alkoholu![]()
To mi wyjaśniłeś "conieco" ;] mam aparat,ale portretów robić nie umiem...i wszystko jasne..Zamieszczone przez kwasik
![]()
![]()
A zdjęcia,szczególnie jedynka,bardzo,bardzo się podobają mi![]()
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
qrde ... to albo ja robie do kitu portrety albo mam za malego zoomazawsze powtarzam, ze kolesie z aparatem i darem robienia niezlych portretow zawsze zgarniaja te najlepsze "przyczyny"
alkohol - przyczyna calkiem fajna i klimatycznatrzaskaj nastepna sesje i pokazuj
![]()
Nieobecność usprawiedliwiona!Pozwolcie ze przedstawie wam przyczyne mojej blisko polrocznej nieobecnosci na forum i przy okazji pokaze pierwsze ze zdjec z tego okresu
Świetne fotki, dobrze że wróciłeś.
Jak to było? "Stara gwardia nie rdzewieje", czy jakoś podobnie...
Witamy po powrocie z zaświatów![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami