Witam
Poszukuje zdjęć robionych tym obiektywem. Wiem że kiedyś robiła je @nia, może ktoś wrzucił na forum zdjęcia albo zna link do zdjęc, najlepiej z fotografii ślubnej.
Pozdrawiam
Szukaj
Witam
Poszukuje zdjęć robionych tym obiektywem. Wiem że kiedyś robiła je @nia, może ktoś wrzucił na forum zdjęcia albo zna link do zdjęc, najlepiej z fotografii ślubnej.
Pozdrawiam
Ja posiadam takie szkiełko od paru miesięcy.
Ślubnych fotek niestety nie robię. Wyłącznie widoczki i to takie sobie.A na miniaturkach w PF to jakości i tak niewiele zobaczysz.
Jak nie stać na Nikkora 20-35 ( i potrafisz sie dostosować do stałek) to mogę zdecydowanie polecić.
Używam z f80 i d70.
Szary, cichy człowiek.
A jakbys poszukal po uzytkownikach to bys sie natknal na zdjecia @ni na: http://annaborowy.prv.pl/
Poogladalem sobie jej galerie z duuuuza przyjemnoscia i zazdroscia![]()
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Glisek akurat te galerie znam bardzo dobrze ale szukam innych a najlepiej z zaznaczeniem zdjec robionych 20.
Dzieki serdeczne juz ogladalem stronke. Pisalem w stosunku do strony @ni gdzie chyba nie wszystko robione 20Zamieszczone przez gALL
![]()
OK. niedozrozumialem za pierwszym czytaniem
czyli na posła sie nadaje![]()
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
W sumie PIS chce wyborow to moze bedzie nowe haslo: Glisek na poslaZamieszczone przez glisek
Mój głos już masz.
Pozdrawiam
to moze bardziej na OSŁA
![]()
Skontaktuj się z nami