Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Pkp

Domyślnie

Nie załamuje się, zdaje sobie sprawę z tego, że nie umiem robić zdjęć. Moje kochane d70s mam od mies a wcześniej można powiedzieć że nie miałem aparatu. Co prawda miałem przez rok Lumix tz1 ale tak szumiał, że aż nie chciało się zdjęć robić. Czytałem sporo ostatnimi czasy o fotografii, ale po za tym, że moje zdjęcia są do bani nie wiele zrozumiałem. Widzę, że coś w nich brakuję, ale nie wiem co, dlatego sie pytam. Dziękuję za wszystkie wskazówki. Natomiast nie do końca bez sensu jest to że opinie się powtarzają. Nie znam osób które się wypowiadają czy są profesjonalistami czy amatorami, więc ciężko jest komuś czasem zaufać. W przypadku gdy opinia się powtarza to staje się to dal mnie wiarygodną informacją.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fuckworld Zobacz posta
    W przypadku gdy opinia się powtarza to staje się to dal mnie wiarygodną informacją.
    Gratuluję. W takim razie musisz uważać, że ideałem wdzięku, urody i naturalności jest Doda, muzyka Rubika to szczyt nieokiełznanego artyzmu, a texty Wiśniewskiego są niedościgłym przykładem natchnionej poezji wysokich lotów.

Chłopie - obserwuj, myśl i wyciągaj wnioski samodzielnie, a nie tłumacz sobie, źe im bardziej powszechny pogląd, tym prawdziwszy. Chyba, źe uważasz, że tylko Chińczycy mają monopol na rację, bo jest ich najwięcej i w dodatku wszyscy mówią to samo.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Dobre, dobre... Trzeba słuchać co liczny tłum mówi

Domyślnie

Hehe, bombel soli. Ok, nie co racji masz. Zwróć jednak uwagę jednak na to że sytuacja wygląda zupełnie inaczej w przypadku gdy jest się w danej dziedzinie "zielonym". Jestem informatykiem i nikt mi nie wmówi że acer jest dobry bo wszyscy go mają. Jednak gdybym pojęcia o tym nie miał i 7 osób mi powie że jest dobry a 2 że nie to co bym miał sobie pomyśleć? Z czasem jak nabiorę doświadczenia wyrobię i swoje zdanie, na razie muszę polegać na waszym.

bombel
    Gość

Domyślnie

Kumam.

Z tym, że to oczywiście nie zwalnia od samodzielnego myślenia, ale to już pewnie wiesz sam, i niepotrzebne Ci moje rady w tym względzie.

Domyślnie

co by nie było i jak autor chcial udziwnic zdjęcie, chociaz mało ciekawe to zawiera jedną rzecz, moze i autor chcial udziwnic przekrzywiajac kadr, ale przynajmniej zrobil to swiadomie, dolna krawędz wiaduktu jest równoległa do dolnej krawędzi zdjęcia i to mi sie podoba, ze kadr swiadomie krzywy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów