Proszę o krytykę.
Szukaj
Proszę o krytykę.
Jak dla mnie zupełnie chybiony kadr, wszystko poucinane bez ładu i składu, dodatkowo na górze brakuje powietrza. Tyle linii biegnących w różnych kierunkach w tym jednym kadrze budzi mój niepokój i potęguje uczucie chaosu...zupełnie nie wiem gdzie skupić wzrok
Mam wrażenie, że było tak: jest wiadukt, myślisz: zrobię fotkę ale nie taka zwykłą, bo mnie posądzą o zwykły nieprzemyśłany pstryk - jakoś muszę udziwnić... No i wyszło jak wyszło. Nie wiem skąd taka maniera u wielu poczatkujących (jeśłi jesteś wyjadaczem - to sorry - to nie do Ciebie) - za wszelką cenę udziwnić, wykrzywić, zmanierować...?!
Bez urazy....no ale sam prosiłeś o krytykę
Zresztą - może komuś innemu się spodoba?
nie wiem na co patrzeć. Nie ma na czym zawiesić oka![]()
jeszcze trochę musisz poćwiczyć![]()
trzeba było skupić się na tunelua tak w kadrze kawałek tunelu kawałek pociągu...
No to teraz chłopie masz przesrane. Od tej pory każdy następny post będzie tylko powtarzał to, co juź i tak zostało powiedziane: poćwicz dalej, ale krzywo, ani to, ani owo, czemu kawałek, a nie całość...
Ale nie martw się. Też komuś dowal!![]()
Chodziło mi o to, że lekko śmieszą mnie wątki, w których (na ogół z początku) ktoś rozsądny - tutaj jm - powie więcej niż przysłowiowe parę słów, a potem następuje 20 postów, które nie wnoszą nic nowego, a tylko powtarzają to, co już i tak zastało powiedziane.
Na przykład ktoś rzeczowo uzasadnia, źe kadr nie jest najlepszy, kolorystyka umiarkowana, a kompozycja to to albo owo... A potem 20 postów takich: ale krzywo. Skup się. Ćwicz dalej. Mizeria. Czemu kawalek. Nie ma na czym oka zawiesić. Lipa. I tak dalej...
Dlatego od razu uprzedzam gościa, żeby się nie załamywał. Niech bierze pod uwagę ten jeden rozsądny głos, a potem niech juź nie zagląda, żeby się nie dołować.
Skontaktuj się z nami