Trzy kadry odratowane w PSie. Widoczna duża ilość tandetnej obróbki.
Proszę o ocenę
1.
2.
3.
![]()
Szukaj
Trzy kadry odratowane w PSie. Widoczna duża ilość tandetnej obróbki.
Proszę o ocenę
1.
2.
3.
![]()
3 najlepsze
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
jako ze nie otwiera mi się nr 1 to skomentuje 2 pozostałe
nr 2 jakoś niepodchodzi mi , ten swiatłocien w pd odwraca uwagę , kadr sredniawy
nr 3 lepsze , fajnie prowadzi wzrok
ogólnie oki ale szału nima![]()
Jeśli mogę, to zacznę...od końca...czyli:
zapamiętaj - nigdy na wstępie nie mów jakie są wady/nieprawidłowości/ułomności/braki itp Twoich fotek, Twojego projektu, Twojego przemówienia, Twojego wykładu itp (odpowiednie skreślić!)
Wbrew pozorom , to niepotrzebnie zniechęca odbiorców - nawet jeśli Ty sam dostrzegasz te błędy, zachowaj to dla siebie. Inaczej, to jakbyś podawał gościom rosół mówiąc - jest ze starego mięsa i bardzo przesolony...ale może komuś się nada...Jako gość - miałbyś ochotę na ten rosół?
Inna sprawa, że czasem lepiej gości przegłodzić niż podać im przesolony rosół...
Teraz foty:
Jedynie 1 ma jakiś tam potencjał - (choć specjalnie mnie osobiście takie miejsca nie kręcą) - z tym, że zamiast pokazać całą halę trzeba było upatrzyć jakiś rytm, jakies powtarzające się linie/kształty/motywy i próbować to wykorzystać. Tutaj tego nie ma, jest za to zbyt dużo dołu (mz)
2 do wywalenia na poziomie aparatu - zbyt dużo sprzeczności, zbyt duży chaos linii i kształtów, żadnej rytmiki, żadnej powtarzalności, która by uspokoiła ten.... chaos.
3. Lewa strona i góra - coś by mogło z tego być - prawa strona jest...jakby z innej bajki. Niestety ta góra i lewa są ...szaro szare zamiast b&w
Reasumując gdyby tak 1 i 3 jakoś połączyć w sensie rytmu, obróbki, wyłowienia wzoru z całości - to chyba byłby dobry kierunek.
Wszystko oczywiście mz))
Skontaktuj się z nami