Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Wirdżiniti

Domyślnie Wirdżiniti

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Zainspirowała mnie pewna reklama (notabene dzisiaj zobaczyłem, że została ocenzurowana). Kto czasem wychodzi z domu ten wie o co chodzi
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:28 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4

Domyślnie

Hehe... jak dla mnie bardzo czytelne. Jeśli chodzi o prawy kadr to... ja tam tolerancyjny jestem ;-P

Domyślnie

rozumiem ... dramatyczne swiatlo, ale wg mnie brakuje go zdecydowanie na szyjce. Troszke zbyt nierownomierne oswietlenie - dodam ze to tylko moje zdanie ( mam kaprys ) Modelka fajna - Zrobisz Jej lepsza zdjęcia.

Domyślnie

światło fajnie pasuje do pozy, kadry z pomysłem , mi się podoba

Domyślnie

Ocenzurowali te reklamy na mieście ?? szok...

a na fotkach zdecydowanie brakuje światła...
    ale odbiór zdjęć jest zdecydowanie czytelny
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

W Wawie wiszą i mają się dobrze. Ale kto wie, Rada Reklamy dostała na samego housa w tym roku tyle skarg, że jest szansa iż on jeden wyrobi normę z całego poprzedniego roku. Swoją drogą to kampania mi się bardzo podoba.

A zdjęcia zdecydowanie zbyt ciemne jak dla mnie. No i dziewczyna na drugim... hmm... z facetem to fajniej wygląda.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

mi sie podoba. ciekawe oswietlenie.
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

Jakie reklamy? Czy ktoś może przybliżyć? Ciekawy jestem.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Jakie reklamy? Czy ktoś może przybliżyć? Ciekawy jestem.
    Masz stronkę hous'a http://www.house.pl/#story (chodzi o kampanie Virginity na lato 2008 ). Chyba nie muszę tłumaczyć skąd (jak najbardziej zamierzone) kontrowersje.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Haha! Goście z House of Colors zawsze byli dobrzy. Tak trzymać! Mnie się bardzo podoba koncepcja; ostra i pieprzna, dobrze zrealizowana. Zdjęcie kolegi z wątku też się jej trzyma, jest ok

Przypomina mi to historię z "szokującą" reklamą Puma:

która została wypuszczona przypadkiem, przez speców z Saatchi & Saatchi - tylko po to, by wygrać przetarg - ale wyciekła. Puma wściekła się, ale... sprzedaż podskoczyła jak dzika
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów