Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
    Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie laptop za ok 2800zł

choć znam się na parametrach...tyle co każdy..ale w życiu różnie to wszystko wygląda..
    chcę kupić laptopa za ok 2800 +/- 100zł
    jaki jest najlepsiejszy waszym zdaniem?? mój faworyt to narazie asus F3SC-AP200C
    dzięki
    instagram.com/darkroomnightlife

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Jest u mnie w domu TOSHIBA A200, tylko z wyższego pułapu cenowego i jest fajna, ale:
    - boje się jej dotknąć, bo wygląda może i fajnie, ale też bardzo bardzo delikatnie,
    - jest tam 2 gb ram, a i tak laptop z Vista nie poraża prędkością, tzn. chodzi płynnie,
    czasem obrobię jakiś film, ale nie zachwyca, niestety, więc jest używany raczej w
    rozrywkowych i jak podręczy komputer.

Ten Asus wygląda całkiem nieźle, ale jak już szukaj takiego bez systemu operacyjnego
    albo z XP. Vista na nim będzie chodzić, ale nie oczekiwałbym ochów i achów.

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamtg Zobacz posta
    czasem obrobię jakiś film, ale nie zachwyca

no właśnie o to chodzi...głównie do zgrywania i obróbki filmów....
    co do systemu..to jaki problem? zawsze można zmienić z Visty na XP
    a toshiba A200 to typ #2

jakieś zdanie a propos fujitsu-siemens, bądź acer??

Domyślnie

O serwisie toshiby mam jak najgorsze zdanie, nie dość że niekompetentna, droga to jeszcze na części po gwarancji czeka się długo nawet do 3 miesięcy. Co do FSC i Acer'a to tania marka i cudów tu nie będzie , klawiatura bardzo szybko sie wyciera.
    Ja polecam Lenovo z serii R61i sa modele w tej cenie z matryca PVA !!! i nadaje sie idealnie do obróbki zdjec i filmow. Wada nie ma ta rodzina z tą matryca Tuchpada. Warte zaufania są też Dell i HP.
    D800, D200 + SB900 + N14-24 2.8, N24-120 + N28-300 + N35 + N10,5, Nikon F90x

Domyślnie

Od listopada mam Lenovo 3000 N200 z T5250 i grafą Intela X3100. Z 2 GB ramu pod vistą niestety daleko mu do demonów szybkości, ale do surfowania itp (nie gram) jest ok. - co najważniejsze niezbyt trzeszczy i jest cichy w przeciwieństwie do HP z Turionami na pokładzie

Domyślnie

Ja kupiłem HPka C2D 17" z wszystkim co trzeba za 3 koła z hakiem. Sprawia b. przyzwoite wrażenie, ma wszystko co potrzeba do szczęścia. Wprawdzie wyświetlacz to ponury żart, ale ja tego cudu nie używam, więc mi to lata.

A tak dla siebie to brałbym jakiego Inspirona z matrycą S-IPS

Domyślnie

Polecam również IBM/Lenovo R61i. mam od grudnia i jestem bardzo zadowolony, mój ma Tuchpada.
    pzdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto

Domyślnie

dzięki, dzięki..spora oferta jest na rynku i naprawdę każda informacja/rada jest przydatna..też właśnie nie mam dobrego zdania na temat fujitsu-siemens, acer, czy benq..więc wybór będzie między gigantami

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów