Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

No to wybrałem powoli.. może być?
    - PROCESOR INTEL CORE 2 DUO E8400
    - PŁYTA ASUS P5K
    - PAMIĘĆ Pamięć Kingston DDR2 2x2GB (PC2-8500)
    - DYSK 500 GB Seagate 7200RPM SATAII 32MB
    - GRAFIKA 2600PRO 256MB HDMI DVI EAH2600PRO/HTDI/256/A
    - ZASILACZ Corsair 520XEU
    - obudowa MODECOM
    - Nagrywarka DVDx20 Liteon
    Ostatnio edytowane przez FOTOP ; 25-03-2008 o 12:19
    ..: F O T O P :..
    NIKON SYSTEM PRO..... i w głowie marzeń 100...

Domyślnie

a ja bym wzial asusa tylko p5kc.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Dzięki chłopy
    Ja tylko człowiekiem jestem.....
    Ostatnio edytowane przez FOTOP ; 25-03-2008 o 13:10
    ..: F O T O P :..
    NIKON SYSTEM PRO..... i w głowie marzeń 100...

Exclamation

Witam.
    To ja mam podobny problem.
    Z tym, że chcę pracować na komputerze w domu i w pracy.
    A może mi polecicie dobrego laptopa.
    Na razie cena pomiędzy 3,5-4tys zł.

Bo jeżeli podobnie dobry laptop ma kosztować dużo więcej, to ja zdecyduje się na komputer stacjonarny.

Pozdrawiam
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

pomysl o troszke wiekszym dysku, za niewiele wiecej masz 500GB, a bawiac sie NEF-ami i moze HDR-ami zaraz Ci miejsca zabraknie i bedziesz zmienial na wiekszy
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Albo jak kolega w masce ZORRO radzi tą PCK, jeśli jakość dźwięku z komputera nie ma dla Ciebie znaczenia
    hehehe "Z" jak maly5

a co do dzwieku to jak chce sie miec lepszy to trzeba sobie dokupic karte muzyczna, nawet uzywanego Live'a 5.1, bo wedlug mnie miedzy tymi chipami na plycie zintegrowanymi to roznica moze byc co najwyzej jak miedzy 'tragedia' i 'dramatem' ;p
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

@FOTOP
    1.konfiguracja jest OK.

2.możesz też wziąść pod uwagę rady @robin102 o podkręcaniu. nawet jeśli się na tym nie znasz to łatwo takie info znaleść. /niekoniecznie musi to być to chłodzenie co podał, jest dobrych produktów sporo np. od Scythe

3. co do pamięci podręcznej procka: ogólnie 4 czy 6MB to mało znaczący szczegół.

4. CL4 czy CL5 też szczegół. twój PC to nie bedzie sprzęt przeznaczony do wyścigów w testach.

5. corsair HX520W wybrany przez ciebie to bardzo dobry wybór. w sumie bezkonkurencyjny w swojej cenie. /sam taki mam
    -z tym, że jeśli jesteś pewien, że nic nie będziesz zmieniał w tym PC to faktycznie trochę na wyrost i można zmienić na pół-klasy niższego corsair VX450 lub coś 450W np od Bequiet.
    -jesli jednak sądzisz, że możesz zapragnąć za pół_roku_lub_rok nagle pykać w gierki i kupisz sobie mooocną kartę graficzną... to przemyśl tego HX520W.

ps. patrząc po karcie graficznej to w gry jednak rozumiem, że nie grasz.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów