Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: P.k.p

Bonzo
    Gość

Domyślnie P.k.p

taka szybka fotka nie dokońca dobrze skadrowana nie da się poprawić bo to kadr z aparatu ale wstawiam żebyście o mnie nie zapomnieli Powerlux w akcji

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:25 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Kurna... no fajne jest... Mnie tam sie podoba

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

kurcze no a u mnie nie widać
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Bonzo
    Gość

Domyślnie

Vodafone fajnie że ci się podoba mnie też by się podobało jak bym nie uwalił kadrowania

ptero ja widze nie wiem czemu ty nie

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    Vodafone fajnie że ci się podoba mnie też by się podobało jak bym nie uwalił kadrowania
    Nawet wielkim tego swiata zdarzają się wpadki... jak Ci tę drobnostkę wybaczyłem ( z okazji swiąt ) a poza tym bardzo lubię Twoje prace nawet wtedy gdy są lekko uwalone...

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Widze narodziny milosci do powerluxa. Fajne

Domyślnie

Ja również nie widzę fotki.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

hmm jedni widzą inni nie naprawde nie wiem o co chodzi :/ serwer mi normalnie działa tam gdzie mam strone i fotki

Artur Jonik bo ich sie nie da nie kochać sa naprawde świetne oczywiście nie moga rywalizować z moja Panią ale warto mieć te lampki jak się chce bawić w studio

Domyślnie

Nie Widać
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Bonzo
    Gość

Domyślnie

podmieniłem serwery może teraz będzie widać u wszystkich

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów