Cóz mogę powiedzieć - fotki świetne![]()
Szukaj
Cóz mogę powiedzieć - fotki świetne![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Harb, urazilem Cię, to dobrze. Poczułes że komuś się te zdjęcia nie podobają. Ostatnie wakacyjne 4 tygodnie spędziłem pod chmurka w rewelacyjym plenerze. Zdjęć krajobrazowych których się nie wstydzę mam kilka, kilkanaście. Rszta to pstryki, bo jestem słaby i musze się duzo uczyć w krajobrazie.
A czas spędzony "na zdjęciach" nie ma tu absolutnego znaczenia, chyba, że czekasz na swiatło. Ty nie czekałeś i zrobiłes tylko "rozpoznanie terenu walką z duzymi stratami"
pozdrawiam
"czuję jak rodzi się moc"
napisał Jurgen
żeby nie ciągnć tej polemiki ,jeżeli swoje fotki nazywasz pstrykami to nieHarb, urazilem Cię, to dobrze. Poczułes że komuś się te zdjęcia nie podobają
moje nie muszą się wszystkim podobać (daleki jestem od bałwochwalstwa-autentycznie !)choć tylko ja wiem ile włożyłem w nie pracy ale w końcu liczy się efekt
co do czekania na światło ja nie miałem wyboru ,pisałem o tym w innym wątku ---mogłem wejść i wyjść
tylko raz o określonej porze (twierdza jest w remoncie)
jakby nie patrzeć tego typu wymiana myśli bo za taką ją uważam przynajmniej mnie daje wiele do myślenia
i jest kolejnym doświadczeniem
pozdrawiam![]()
Podobają mi się 1, 2 i 4.
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
Skontaktuj się z nami