Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Maja

Domyślnie Maja

Witam

Cala zime unikalem robienia fot, tak jakos wyszlo. Ostatnio przeprosilem sie z aparatem i chce wrocic do gry . Ponizej moje zdjecia z pazdziernika tamtego roku. Wiem, ze sporo pracy przede mna... Czasem czlowiek tyle patrzy na swoje foty, ze czasem nie widzi bledow, ktore inny zobaczy od razu. Nie chce sie tlumaczyc, ale pragne zaznaczyc, ze to jej pierwsza sesja (nie ze mna, ale ogolnie) .
    [center:851410e675]
    1.
    2.
    3.
    4.
    [/center:851410e675]

---edit:
    poprawilem linki, teraz powinno dzialac

Domyślnie

dreamdealer, wrzuc te fotki na inny serwer, np imageshack.us
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

bardzo mocno kontrastowe zdjecia... (czasem to kwestia wykalibrowania monitora)
    2 jest swietna.. naprawde swietna.. moze twarz wyszla nieco przerysowana.. ale kadr i GO genialnie
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

super swiatlo i kolorki, na ostatni b.podoba mi sie bokeh
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

nic nie jest dzielem przypadku, kontrasty zamierzone - make-up + ps.

Domyślnie

Ja to kupuję.
    2 bardzo dobre ale 1 i 4 też przyjemna.
    pzdr
    Leon

Domyślnie

Piękna kolorystyka - kawa z mlekiem i orzech zestawione z bordowym. No i piękna modelka Bardzo podoba mi się to, że mamy w tych zdjęciach jakąś narrację, próbę charakterystyki, poprowadzenia jakiejś opowieści o portretowanej osobie, a nie tylko "co ja poradzę, że jestem ładna".
    Jeśli idzie o mankamenty, czepiałbym się jedynie - powstałych kosztem mocnej kontrastowości zdjęcia - dość agresywnych cieni, niekiedy tworzących płaskie plamy, które przez zlewanie się tła z sylwetką deformują portretowaną osobę, oraz silnego prześwietlenia twarzy, gdzie niemal całkowite wygubienie modelunku sprawia, że staje się ona nieco płaska.

Domyślnie

Nr.01 - bardzo fajne ujęcie,można by jeszcze kawałek skadrować,majlepsze z całej serii
    Nr.02 - bardzo przyjemna GO
    Nr.03 - też dobry kadr
    Nr.04 - skadrowałbym samą postać
    Ogólnie bardzo fajny kontrast.Robiłeś może bleach-em

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leon13th
    Robiłeś może bleach-em
    hm? Nie rozumiem. Przy obrobce z reguly uzywam krzywych, poziomow oraz warstw (zabawa z nasyceniem, kryciem i wyciaganiem pewnych elementow) - tyle.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów