Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Trzy Korony

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Trzy Korony

Trzy Korony i Czerwony Klasztor, widok ze Słowacji, 21.03., po południu.

Pozdrawiam.
    D300, 35 f/2, 50 f/1.8, 85 f/1.8, S 70-200 f/2,8 II

Domyślnie

Ujęcie bardzo ładne. Troszkę szkoda nieba, bo widać że można z niego jeszcze było coś wyciągnąć.

Domyślnie

Wprawdzie nie powala, lecz jest schludnie, estetycznie, dosc ciekawie przy tym i malo powtarzalnie.
    Szkoda, ze obrobka w odczuwalnym stopniu niweczy walory, ktore chyba jednak daloby sie odzyskac przy pewnym treningu w tej materii.

Daleki jestem od jakiejkolwiek uszczypliwosci i szanuje bardzo solidne podejscie do kadru. Niuanse sa przy tym wszystkim pomijalne.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Dla mnie ujęcie rewelacyjne.
    Jednak na tym zdjęciu zabrakło mi trochę ostrości i za dużo tych czarnych miejsc po lewej dolnej stronie...
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Zgadza się. Kadr bardzo ładny tylko obróbka zabrała zdjęciu dużo. Niebo do przyciemnienia, lewa strona do rozjaśnienia. niebo było bardzo ładne i nieprzepalone więc chętnie bym je zobaczył po poprawkach
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Kadr ładny i nietypowy, a zatem ciekawy. Nie będę oryginalny i powtórzę: nieostre, za duży kontrast (zła obróbka).

Domyślnie

Niestety z obróbką zdjęć jest na razie nie najlepiej. W związku z tym załączam zdjęcie bez obróbki. Miłej zabawy.

Pozdrawiam.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Dobre kadry... niestety te zdjęcia wymagają poważnej ingerencji PSa.

Ale z tego co widzę można to odratować - masz NEFa ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez B.S. Zobacz posta
    Niestety z obróbką zdjęć jest na razie nie najlepiej. W związku z tym załączam zdjęcie bez obróbki. Miłej zabawy.

Pozdrawiam.
    Wg mnie w tym zdjęciu tkwi wielki potencjał. Myślę, że mistrzowie obróbki, na tym forum, jak dasz im NEFa wyciągną z niego sporo.

Domyślnie

Niestety .jpg Najwyżej (3008x2000) Zdjęcie z kilku w serii, jak wracałem z delegacji z Węgier. Zmęczony byłem jak cholera, zobaczyłem widok zatrzymałem auto i akurat tak wyszło.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów