Spojrzcie na ten watek na prfc: http://tinyurl.com/22f6u Moze uda sie dopasowac problem...
Szukaj
Spojrzcie na ten watek na prfc: http://tinyurl.com/22f6u Moze uda sie dopasowac problem...
No ja mam 256 Kinstona od około roku ( poprzednio z Coolpix 3100 ) i jak na razie ( odpukać ) nic złego się nie zdarzyło.Zamieszczone przez admin
D70//18-70//50mm 1.8//SB-800//
Ten sam problem miałem a raczej mam z KINGSTONEM i zauwazylem ze przy mniejszych tzn 256 nie wystepuje natomiast problem zaczyna sie przy 512 mb wiec napewno nie warto kupowac tego rodzaju pamieci zeby sie nie naciac![]()
Dopisze ze i ja mialem problemy z ta marka ale tylko z Kingstonem 512-S bo zwykla 256 spisuje sie znakomicie. Na szczecie udalo mi sie ja zamienic na San Diskai jest OK.
Kurcze zeby tak ludzie uczyli sie na bledach innych...
Pozdrawiam
ja mam zwykla 512 MB Kingstona i tez nie ma problemow
jednak zdjecia kopiuje przez czytnik to moze dlatego![]()
ja uzywam KingStona HS i pracuje bez najmniejszych zarzutow, tymbardziej, ze uzywam go razem z czytnikiem jako zewnetrznej pamieci i codziennie przewalam sporo danych ale...
ostatnio Klientka narzekala wlasnie na Kingstona 512 Elite PRO!!!!
TE SAME OBJAWY!!!
w serwisie powiedzieli jej ze poprostu nie sformatowala karty przed pierwszym uzyciem i stad to cale zamieszanie..
PYTANKO:
czy rzeczywiscie niesformatowanie karty przed pierwszym foceniem moze dac taka kaszanke???
Witam!
A moj Kingston-S, dokonal zywota...A bylo na nim troszke fajny fotek;(.. Pani w sklepie zdziwila sie, ze tak dlugo zyl...Kingston wyprodukowal cala serie takiego szajtu, ktory pada jak muchy...Wymienilem na SanDisk...zobaczymy co bedzie..
Zdroofki
--
Jiro
D70 i kilka szpejuff
Uzywam w parze z D70 Kingstona 1 GB i nawet przy ściąganiu na raz ponad 250 zdjęć o objętości ok. 700 MB łacznie nie miałem żadnego problemu. Czyżby wyjątek?![]()
Ja tez kiedys mialem Kingstona EP 512MB
Kiedys tez bylem baaaardzo zadowolony
I musze powiedziec , ze stracilem wiekszosc zdjec ze spotkania w Tomaszowie
Teraz nie mam Kingstona![]()
MichalP
Pozdrawiam Serdecznie...
ja używam kingstona 512 i jest o.k. trochę wolny, ale przy kopiowaniu przez czytnik nigdy nie miałem problemów.
FED-2 + Industar 26M f2.8/50mm, FED-5 + Industar 61 L/D f2.8/52mm, Zenit TTL + Helios-44m f2/50mm. Nikon jakiś też się znajdzie.
Skontaktuj się z nami