Close

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 99

Wątek: D60 czy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tempor Zobacz posta
    nie wałek chłopie tylko nie masz pojęcia co jest na rynku a co nie zaślepiony swoją mądrością i wspaniałym śrubokrętem na wymarciu zresztą
    No wiesz za najmądrzejszego to ja się nie uważam dlatego jeśli jest taki obiektyw to zwracam honor!
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta

widziałam kilka aukcji z tym obiektywem... ale chyba lepiej kupić ten Nikkora...?

A ten?- Sigma 400 APO jest droższy ale może uda mi się od rodziców wyciągnąć trochę więcej kasy ;P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    no chyba walek bo na pudelku na zdjeciu nie pisze, ze to wersja HSM Co niezmienia faktu, ze taka Sigma powstala
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    no chyba walek bo na pudelku na zdjeciu nie pisze, ze to wersja HSM Co niezmienia faktu, ze taka Sigma powstala
    Łops to ja się już nie wypowiadam jak nie wiem
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

To TEŻ WAŁEK chłopy ??? :lol :

Sigma 70-300 APO DG AF-motor **Dla D40 i D40x !!**
    Sprzedający sigma-warszawa (162)
    Zadaj pytanie Sprzedającemu
    7 z 7 wystawionych

Dostawa GRATIS !!
    Profesjonalny wielopowłokowy filtr UV Sigma 58mm
    o wartości 139zł – GRATIS !!
    Jako oficjalny przedstawiciel marki Sigma w Polsce, zapewniamy najwyższą jakość obsługi, a kupując u nas masz pewność, iż towar jest najwyższej jakości. Gwarantujemy pełną opiekę serwisową w kraju (programy gwarancyjne 3+2 i 2+1, aktualizowanie firmware’u w momencie pokazania się nowych body). Nie kupuj obiektywów Sigma poza autoryzowaną siecią sprzedaży ponieważ tam nie będzie spełniony żaden z powyższych przywilejów!!

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    No to jest odswiezona wersja tej Sigmy o ktorej mowa ale z dostepnoscia tego szkla poki co kiepsko, tak wiec nie sadze, ze chodzilo kolezance o ta nowsza wersje
    Widzisz jakiś problem z dostępnością rzeczonego szkła jeszcze ? :lol :
    Ostatnio edytowane przez tempor ; 21-03-2008 o 12:32

Domyślnie

To TEŻ WAŁEK chłopy ??? :lol :

Sigma 70-300 APO DG AF-motor **Dla D40 i D40x !!**
    Sprzedający sigma-warszawa (162)
    Zadaj pytanie Sprzedającemu
    7 z 7 wystawionych

Dostawa GRATIS !!
    Profesjonalny wielopowłokowy filtr UV Sigma 58mm
    o wartości 139zł – GRATIS !!
    Jako oficjalny przedstawiciel marki Sigma w Polsce, zapewniamy najwyższą jakość obsługi, a kupując u nas masz pewność, iż towar jest najwyższej jakości. Gwarantujemy pełną opiekę serwisową w kraju (programy gwarancyjne 3+2 i 2+1, aktualizowanie firmware’u w momencie pokazania się nowych body). Nie kupuj obiektywów Sigma poza autoryzowaną siecią sprzedaży ponieważ tam nie będzie spełniony żaden z powyższych przywilejów!!
    ja tylko mowilem o tej aukcji z linka cyrusvirus, a co Ty sie tak irytujesz stary, nikt Ci nie wmawia, ze takiego obiektywu nie ma w sprzedazy, a cyrusvirus przyznal sie, ze nie wiedzial, ze Sigma wypuscila wersje z HSM. Czytasz to co sie pisze w ogole? Przeciez bazgralem wczesniej, ze taki obiektyw jest, tylko, ze narazie ciezko z ogolna dostepnoscia.
    Najzieleńszy z zielonych

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Kol. tempor rozwija skrzydła. Coś czuję że się zadomowi, i będzie niósł kaganek oświaty codziennie. Mimo wszystko uprasza się szanownego Pana misjonarza (co by zbytnio nie szafować określeniem mędrzec) o nie narzucanie takiego stylu dyskusji, i zaprzestanie prób prowokacji w innych wątkach.

Domyślnie

Widzisz jakiś problem z dostępnością rzeczonego szkła jeszcze ? :lol :
    No widze, ze jednak doczytales po czasie... I widze problem, bo jak sobie wpisze na allegro "Sigma 70-300 APO HSM" to wyskakuje jedna pozycja, a na stronie Sigma-Centrum w Krakowie w ogole nie ma, nie bede mnozyl przykladow. Dla mnie cos jest ogolnie dostepne, jezeli jest prawie we wszystkich sklepach foto. EOT z mojej strony.
    Najzieleńszy z zielonych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Kol. tempor rozwija skrzydła. Coś czuję że się zadomowi, i będzie niósł kaganek oświaty codziennie. Mimo wszystko uprasza się szanownego Pana misjonarza (co by zbytnio nie szafować określeniem mędrzec) o nie narzucanie takiego stylu dyskusji, i zaprzestanie prób prowokacji w innych wątkach.
    ok, nie lubię tylko wciskania ciemnoty (jak koledzy w tym wątku)

Domyślnie

Czulem ze na tego "medrca" ktos zareaguje...
    I bardzo dobrze...

Nie chcialbym aby poziom dyskusji na forum sie obnizal.
    Naprawde przykro patrzec na ton niektorych wypowiedzi.

Poza tym na forum jest taka ilosc wiedzy podparta czesto taka iloscia "zewnetrznych" linkow ze wlasciwie to sie nieraz sam zastanawiam czy da sie jeszcze zadac powazne pytanie ktorego jeszcze nie bylo. Ale w sumie po to jest forum tylko prosba - poczytajcie zanim zapytacie

Wystarczy poczytac.... poszperac... pogrzebac...

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów