Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Jantar Std. 3

Domyślnie Jantar Std. 3

Wygrzebane z szuflady...

1.

2.

3.

I Juniorek na koniec
    4.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

ze wzgledu na trudnosci w wykonaniu zdjec i ograniczenie miejsca byly robione m@łpką??

Domyślnie

ze wzgledu na trudnosci w wykonaniu zdjec i ograniczenie miejsca byly robione m@łpką??
    Jak dla mnie to tylko 4. sie broni...

Domyślnie

no niestety - małpką, Jeżeli chciałbym zabrać Nikosia, to mam wybór: albo aparat, albo butelka wody
    miejsca dużo nie ma
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Rozumiem intencje przy foto 2 jakie były.... ale co można zrobić małpką.

Domyślnie

dwojka taka ciekawa klimatyczna, jednak tutaj widzialby bardziej ''dramatyczna'' obrobke i wyciagnolbym bardziej ten cien zeby byl wyrazisty. reszta zdjec nie nadaje sie, przykro mi. slyszlalem i widzialem na zdjeciach jak jakis tam pan robil zdjecia z szybowca i pilot mial nad soba ''owiewke'' a fotograf jej nie mial i dzieki czemu nie robil zdjec przez szybe.

Domyślnie

to trochę zmarzł ten fotograf..., wiesz jak masz jednomiejscowy szybowiec to ciężko już robić zdjęcia i pilotować, a co dopiero myśleć o zdjemowaniu owiewki.

Domyślnie

2 klimatyczna
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Uprawnienia umieszczania postów