Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Chmura (WIP)

Domyślnie

W zwiazku z brakiem "dobrej woli" administracji (czytaj Piotr Milecki i moderatorzy) do rozwiazywania problemow, kategorycznie mowie NIE takiemu cwaniactwu!!!

Domyślnie

krpolak, zainteresowała mnie Twoja chmura.Jeżeli mogę coś zasugerować....
    (czasami trochę maluję) i najtrudniej jest z niebem.Twoja chmurka w tej wersji jest taka "gęsta" jak wata cukrowa.Nie ma lekkości chmury, ale można ją uzyskać poprzez zastosowanie popielatego (kolor neutralny) prawie wszystkie chmury go w swej kompozycji kolorystycznej mają.Biel jest rozmyta między popielem i innymi kolorami, tworzą się wtedy delikatne przejścia tonalne.Niebo niebieskie, też ma akcenty popielu i białego.Na zdjęciu pawl_s dobrze widać te przejścia kolorów, co może posłużyć Ci za bazę.Oczywiście wizja końcowa Twojej chmurki, może wyglądem całkiem odbiegać od tej na zdjęciu.No to Ci namieszałam, soory ( mam kłopoty z niebem, nie próbowałam jeszcze z piekłem ) powodzenia w tworzeniu chmurki, napewno będzie taka jaką Ty chcesz mieć.
    Pozdrawiam Vesia Rzenno
    Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia

Domyślnie

W zwiazku z brakiem "dobrej woli" administracji (czytaj Piotr Milecki i moderatorzy) do rozwiazywania problemow, kategorycznie mowie NIE takiemu cwaniactwu!!!
    Chcesz sie poczuc, jak w Polsce? Porozmawiaj z Sailorem. Polecam! Swietna kuracja wstrzasowa!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów