Kolor jeszcze lepszy!![]()
Szukaj
Niestety, a moze i stety jestem dość krytycznie nastawiona, do siebie i swoich zdjęć![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Mnie się aż tak bardzo nie podoba... Ale wytłumaczę dlaczego, jak koniara koniarze
Zdjęcie jest ok, w kolorze znacznie bardziej się broni niż w czerni i bieli... i gdybym zobaczyła je kilka lat temu, pewnie bardzo by mi się spodobało
Niestety w ostatnim czasie społeczność internetowa została wręcz zalana zdjęciami "końskich oczu jako zwierciadeł duszy" i opisami "mój kucyk artystycznie" lub "oczko grubego" czy "oczęta niuni". Stało się to swego rodzaju manierą. Nie do pomyślenia jest też, aby współczesny właściciel konia nie miał w swojej kolekcji kompletu zdjęć przedstawiających oczy własnego zwierzaka reprezentujące niemal każdą porę dnia i roku. Większość oczywiście w czerni i bieli bądź sepii, bo tak bardziej artystycznie.
W związku z tym nadmiarem szczęścia czasem mam ochotę wykrzyczeć na cały głos "stop końskim oczom jako wizji artystycznej"
Rozumiem Twoje założenia i doceniam to, że zdjęcie powstało w sposób przemyślany. Poza tym cieszę się, że na forum nie jestem sama
Ale powtórzę za większością osób w tym wątku - poprzednie, ogniste, było znacznie ciekawsze. Fascynowało i przyciągało barwą. To jest moim zdaniem po prostu kolejnym (choć chyba jednym z najlepszych jakościowo ale jednak nie rewolucyjnym) zdjęciem końskiego oka w czerni i bieli.
Marto - w kolorze pięknie ,to jakbyś dosoliła potrawę -gratuluję![]()
Ehhhh - kolorowa wersja rewelacyjna...
Coś pięknego - uwielbiam konie - te zwierzęta wprawiają mnie w zauroczenie za każdym razem...
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Jest tu paru koniarzy w wątku. Tak więc dla nich, a szczególnie dla Marty podaję adresik do strony, która mam nadzieję zainspiruje tak Martę jak i innych miłośników koni. Jeśli nawet niektórzy ją znają to sądzę, że z przyjemnością obejrzą ponownie.
http://www.timflach.com
proszę wcisnąć Equus project - same konie. W Portfolio również inne zwierzęta.
pzdr
irek
Irek
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami