Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Domyślnie

Kolor jeszcze lepszy!
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

Kolorek jest boski .Wesolych Swiat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    A zdjeć mało daję...bo uważam ze nie robie dostatecznie fajnych zdjęć, zeby je pokazywać na tym forum.
    Marta, to był żart z wrodzonej skromności, prawda? Zdjęcia, zwłaszcza to w kolorze - dla mnie bomba bez żadnych ale!
    Daniel
    D90, S 10-20/4-5,6, Tamron 17-50/2.8, Tamron 90/2,8, Nikkor 70-300VR, S 150-500 OS, Manfrotto 055XPROB

Domyślnie

Niestety, a moze i stety jestem dość krytycznie nastawiona, do siebie i swoich zdjęć
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Dla mnie bomba - obie wersje.
    Pozdrówka
    NIKON

kobieta Awatar abre
    Miasto
    Chatka Fanaberka pod Otwockiem

Domyślnie

Mnie się aż tak bardzo nie podoba... Ale wytłumaczę dlaczego, jak koniara koniarze

Zdjęcie jest ok, w kolorze znacznie bardziej się broni niż w czerni i bieli... i gdybym zobaczyła je kilka lat temu, pewnie bardzo by mi się spodobało
    Niestety w ostatnim czasie społeczność internetowa została wręcz zalana zdjęciami "końskich oczu jako zwierciadeł duszy" i opisami "mój kucyk artystycznie" lub "oczko grubego" czy "oczęta niuni". Stało się to swego rodzaju manierą. Nie do pomyślenia jest też, aby współczesny właściciel konia nie miał w swojej kolekcji kompletu zdjęć przedstawiających oczy własnego zwierzaka reprezentujące niemal każdą porę dnia i roku. Większość oczywiście w czerni i bieli bądź sepii, bo tak bardziej artystycznie.

W związku z tym nadmiarem szczęścia czasem mam ochotę wykrzyczeć na cały głos "stop końskim oczom jako wizji artystycznej"

Rozumiem Twoje założenia i doceniam to, że zdjęcie powstało w sposób przemyślany. Poza tym cieszę się, że na forum nie jestem sama
    Ale powtórzę za większością osób w tym wątku - poprzednie, ogniste, było znacznie ciekawsze. Fascynowało i przyciągało barwą. To jest moim zdaniem po prostu kolejnym (choć chyba jednym z najlepszych jakościowo ale jednak nie rewolucyjnym) zdjęciem końskiego oka w czerni i bieli.
    Pola Gałczyńska

moje www

Domyślnie

Marto - w kolorze pięknie ,to jakbyś dosoliła potrawę -gratuluję

Domyślnie

Ehhhh - kolorowa wersja rewelacyjna...
    Coś pięknego - uwielbiam konie - te zwierzęta wprawiają mnie w zauroczenie za każdym razem...
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Jest tu paru koniarzy w wątku. Tak więc dla nich, a szczególnie dla Marty podaję adresik do strony, która mam nadzieję zainspiruje tak Martę jak i innych miłośników koni. Jeśli nawet niektórzy ją znają to sądzę, że z przyjemnością obejrzą ponownie.
    http://www.timflach.com
    proszę wcisnąć Equus project - same konie. W Portfolio również inne zwierzęta.

pzdr
    irek
    Irek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wampirek Zobacz posta
    Jest tu paru koniarzy w wątku. Tak więc dla nich, a szczególnie dla Marty podaję adresik do strony, która mam nadzieję zainspiruje tak Martę jak i innych miłośników koni. Jeśli nawet niektórzy ją znają to sądzę, że z przyjemnością obejrzą ponownie.
    http://www.timflach.com
    proszę wcisnąć Equus project - same konie. W Portfolio również inne zwierzęta.

pzdr
    irek

Powiem szczerze ze niektóre zdjecuia...naprawde WOW! szczególnie ten płod konia GENIALNE!!!

ale niektóre to zwykłe, wycinanko szopowanki, których nie cierpię, szczególnie tych źle zrobionych...

dziekowac za stronke
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów