Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Zapodaj, cokolwiek to znaczy...
    poprawilem .

Domyślnie

Marto bardzo ładnie uchwyciłaś oczko , szkoga że drzewo tak dużo zasłania ale ja jestem stanowczo na TAK .
    Podobają mi sie zdjęcia koni klaczy i źrebiąt w twoim wykonaniu choć ostatnio mało ich pokazujesz na forum.
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

No... zdjecie jest robione pomiedzy drzewami, co wcale nie było takie proste, bo Marta biega tylko z 50tka ostatnio, i konie po prostu uciekaja jak podchodze blisko, albo włażą na mnie

To chyba jedyne szkło z mojej małej szklarni które tak ostrzy, i jestem z tego dumna, ale widze ze troche na darmo...

gadas drzewo ma duzo zasłaniać tak wyszło, taka była moja wizja, moze nie do końca sie udała ale w 98% jest spełniona

A zdjeć mało daję...bo uważam ze nie robie dostatecznie fajnych zdjęć, zeby je pokazywać na tym forum. Mysle ze poziom tutejszych prac jest bardzo wysoki, wiec staram sie takze tego trzymać

Pozdrawiam serdecznie i daje kolorek

edit, nie moge znów dodać zdjęcia, moze ktos mi podpowie który linka na imageshack mam wziać? bo za cholere nie moge tego wrzucic;/
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    edit, nie moge znów dodać zdjęcia, moze ktos mi podpowie który linka na imageshack mam wziaść? bo za cholere nie moge tego wrzucic;/
    http://load.imageshack.us/ po załadowaniu możesz wziąć ostatni, na dole.. i poprzez "wstaw obrazek" zamieść zdjęcie na forum

pozdrawiam

Domyślnie

Kolorowe bardziej mi się podoba.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

nie wiem jak to sie stało, ze tak napisałam na punkcie ortografii mam konika :] ale 2 kawy,3 redbulle, kilkaset zdjec i ta godzina robia swoje;]
    -ride a horse

Domyślnie

jeśli mogę-pomogę, a spać nie mogę

link gdzie direct image jakoś tak..

....

w kolrze zdecydowanie lepiej

pozdrawiam

Domyślnie

ach dziekuje dobry człowieku

ja w sumie tez nie moge spac, i gdzies tak do... podejrzewam 6 nie bede spac;]
    -ride a horse

Domyślnie

taaak, niewątpliwie kolor tłumaczy tajemnicze przysłonięcia z lewej i tło z prawej strony kadru. Chyba lepiej w kolorze...

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    A zdjeć mało daję...bo uważam ze nie robie dostatecznie fajnych zdjęć, zeby je pokazywać na tym forum. Mysle ze poziom tutejszych prac jest bardzo wysoki, wiec staram sie takze tego trzymać
    Trochę więcej wiary w siebie, Marto W kwestii Twoich zdjęć mam odmienne zdanie i większość forumowiczów, podejrzewam, także
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów