Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elmihu
    Silor powiedz czy jest zadowolony z lampy którą posiadasz (jak rozumiem 100tka z funsportu)
    Spróbował by tylko nie być zadowolony
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Używam od kilku miesięcy zestawu przenośnego... I doprawdy nie ma się do czego przyczepić.... Smile

a którego konkretnie? Ciekawie wygląda zestaw Miqro pro, ale czy ta moc wystarczy??
    Pozdrawiam
    Pucha i szkła NIKON

Domyślnie

a jak mam lampe zwykla od analoga bez mozliwosci wyzwalania z fotoceli i chcialbym ja powiedzmy na jakims przewodzie podlaczyc do nikosia to jest takie cos? widzialem cos takiego nikon robi ale kosztuje to kolo 300zl ;/

"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

ars, no wsumie o to chodzi tylko zebt podlaczyc to do aparatu i do lampy trzeba 2 takich elementow i polaczyc je taka smieszna koncowka? co to za przewod?

Domyślnie

Tzn. lampa nie ma tez gniazda tylko stopka i nic ponadto ? No to sa tez stopki pod takie lampy.. dwa adaptery musisz zdobyc i tyle. www.abitus.pl napisz do gosci i na pewno cos zaproponuja.
    Pozdrawiam,
    ArS
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

sluchajcie pisze sie o tych funsportach i pisze ale czy jest ktoś kto ma cy200k z softboxem i jest w stanie powiedzieć jak to sie sprawuje?? bo na obrazkach wygląda ze wcale nie jest takie gówniane jak sie mówi. pozatym wszscycy mówią ze 200 ws to malutko. a ja mam na razie żarówki błyskowe ktore maja gn 40. to w przeliczeniu na ws jakieś 120 ws. wiec w sumie nie tak niby mało. a z kolei jak założe hp5 400 to z odległości jakichę 3 metrów po odbiciu od parasolek majac dwie takie lapmy mam przysłone 8 - 11. wiec nie aż tak mało. czy ktoś może się jakoś wypowiedzieć na ten temat?

Domyślnie

bo ja chce to zrobic pod zwykle lampy zadne studyjne poprostu stara lampa od analoga pelny manual

Domyślnie

sluchajcie pisze sie o tych funsportach i pisze ale czy jest ktoś kto ma cy200k z softboxem i jest w stanie powiedzieć jak to sie sprawuje?? bo na obrazkach wygląda ze wcale nie jest takie gówniane jak sie mówi. pozatym wszscycy mówią ze 200 ws to malutko. a ja mam na razie żarówki błyskowe ktore maja gn 40. to w przeliczeniu na ws jakieś 120 ws. wiec w sumie nie tak niby mało. a z kolei jak założe hp5 400 to z odległości jakichę 3 metrów po odbiciu od parasolek majac dwie takie lapmy mam przysłone 8 - 11. wiec nie aż tak mało. czy ktoś może się jakoś wypowiedzieć na ten temat?
    Wypowiadal sie nie bede. Podam Ci linki do paru zdjec robionych z jednym softboxem 60x90 na CY100MR, do tego blenda.
    http://www.fotosabat.org/onephoto.php?id=12506#zdjecie
    http://www.fotosabat.org/wyswietl_ka...t_aut_id_=1201 - wszystkie zdjecia Iwony.
    Pelnej sylwetki nie mam w necie.

Domyślnie

tylko mi chodzi o cy200k

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów