Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    A man, a city...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz
    [...]

powiedzmy kupie CY100MP hmmm
    druga sb600 bo i dlaczego nie ?
    a trzecia ???????

Zanim podejmiesz decyzję, zerknij na strony polskiego producenta - ELFO.

Używam od kilku miesięcy zestawu przenośnego... I doprawdy nie ma się do czego przyczepić....

http://www.elfo.com.pl/pl/zestawy.php?numer=
    Serdecznie pozdrawiam,
    Ayot

Oszczędny w słowach
    Miasto
    A man, a city...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasia
    [...]
    Podobnie jak macha64 interesuje mnie sposob odpalania - co lepsze , bardziej funkcjonalne , tańsze... Jsk polączyć kilka (2-3) lampy z aparatem ?
    Pozdrawiam
    W przypadku kilku lamp, wydaje mi się, że jedynym sensownym sposobem jest system pezprzewodowy + lampy z fotocelami.
    Serdecznie pozdrawiam,
    Ayot

Domyślnie

no dobra pokombinowalem i mam pytanie czy jakies lampy blysna 2 razy tzn sb600 nie wyzwoli sie jednym blyskiem potrzeba jej 2 blysku ! czy ktoras studyjna tak potrafi ? hmm
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ayot
    Cytat Zamieszczone przez wasia
    [...]
    Podobnie jak macha64 interesuje mnie sposob odpalania - co lepsze , bardziej funkcjonalne , tańsze... Jsk polączyć kilka (2-3) lampy z aparatem ?
    Pozdrawiam
    W przypadku kilku lamp, wydaje mi się, że jedynym sensownym sposobem jest system pezprzewodowy + lampy z fotocelami.
    uff torche mnie nie bylo i od razu tyle czytania ... tak jak napisal ayot. kabel synchro podlaczony do kostki i druga lampa z fotocela.

ddmoon to nie kalafonia tylko cukier kandyzowany ignorancie :P

niedzwiedz: potrafi. kazda ktora ma opcje pomijania blysku preflash, czyli jest wyzwalana drugim blyskiem. w funsporcie najmniejsza z taka opcja to jesli sie nie myle 100MR

Domyślnie

no dobra pokombinowalem i mam pytanie czy jakies lampy blysna 2 razy tzn sb600 nie wyzwoli sie jednym blyskiem potrzeba jej 2 blysku ! czy ktoras studyjna tak potrafi ? hmm
    Ale czym Ty do nas rozmawiasz
    Wytłumacz to ja też wytłumaczę

Domyślnie

moze jeszcze raz :
    szanowni Grupowicze

zeby wyzwolic lampe sb600 potrzba 2 blyskow
    i moje pytanie jest takie czy sa jakies lampy studyjne ktore blysna krtkim slabym blyskiem raz a potem drugi raz zgodnie z ustawieniami ?

sailor
    Gość

Domyślnie

dokladnie tak jak napisalem wyzej

Domyślnie

sailor ok ale to sb600 ma byc wyzwolona zdalnie fotocela ktora ma wbudowana ! na odwrot t oja wiem ze moze

Domyślnie

sailor ok ale to sb600 ma byc wyzwolona zdalnie fotocela ktora ma wbudowana ! na odwrot t oja wiem ze moze
    Misiu, Sailor - przejdźmy może do tego drugiego wątku - tam już napisałem, na czym problem polega błąd w rozumowaniu. EOT.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojtek J.K.
    Misiu, Sailor - przejdźmy może do tego drugiego wątku - tam już napisałem, na czym problem polega błąd w rozumowaniu. EOT.
    Konsternacja
    Pozdrawiam

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów