Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Start Browar we Wrocławiu

D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

napisał cammal
    troche brudna matryca, ale co tam
    jeżeli z założenia nie załeży Ci na poprawnym zaprezentowaniu zdjęć ,to nie ma sensu ich pokazywać
    gdyż zamiast otrzymać jakieś wskazówki (a chyba o to powinno chodzić) narazisz się na krytykę
    fotki przedewszystkim trzeba poprostować (jest to wymóg w tym dziale) matryca o której wspominasz
    też je degraduje -sorry ale nie może być pozytywnej oceny i nie jest to naprawdę nic osobistego

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta

jeżeli z założenia nie załeży Ci na poprawnym zaprezentowaniu zdjęć ,to nie ma sensu ich pokazywać
    gdyż zamiast otrzymać jakieś wskazówki (a chyba o to powinno chodzić) narazisz się na krytykę
    fotki przedewszystkim trzeba poprostować (jest to wymóg w tym dziale) matryca o której wspominasz
    też je degraduje -sorry ale nie może być pozytywnej oceny i nie jest to naprawdę nic osobistego

pozdrawiam
    poprawione.
    czekam na konstruktywna krytyke
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cammal Zobacz posta
    poprawione.
    czekam na konstruktywna krytyke
    ale co poprawione (usunąłeś z matrycy brudy czy wyprostowałeś fotki ) brudy widzę nadal a prostowanie powinno wyglądać -chociażby tak

1 przed

2 i w przybliżeniu po

niestety ale tak to wygląda i dopiero teraz należałoby się zastanowić co autor chciał na tej fotce pokazać

Domyślnie

niestety ale tak to wygląda i dopiero teraz należałoby się zastanowić co autor chciał na tej fotce pokazać
    do czego dążysz?
    bo to co prezentujesz swoja wypowiedzia nie jest napewno konstruktywna krytyka, tylko proba obnazenia mojego niechlujstwa. Masz w tym jakis cel?
    zadałeś sobie strasznie wiele trudu, zeby wyciagnac z pamieci komputera stara wersje zdjecia i wrzucenie go na zewnetrzny serwer

moze wypowiesz sie na temat wartosci zdjec ( bo w takim celu je zamiescilem), a jesli nie masz swojego zdania (bo masz do tego absolutne prawo) to po prostu idz sobie pomarudzic gdzie indziej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cammal Zobacz posta
    do czego dążysz?
    bo to co prezentujesz swoja wypowiedzia nie jest napewno konstruktywna krytyka, tylko proba obnazenia mojego niechlujstwa. Masz w tym jakis cel?
    zadałeś sobie strasznie wiele trudu, zeby wyciagnac z pamieci komputera stara wersje zdjecia i wrzucenie go na zewnetrzny serwer

moze wypowiesz sie na temat wartosci zdjec ( bo w takim celu je zamiescilem), a jesli nie masz swojego zdania (bo masz do tego absolutne prawo) to po prostu idz sobie pomarudzic gdzie indziej...
    próbowałem delikatnie uświadomić Ci że wiele pracy przed Tobą -ale skoro nie umiesz normalnie przyjąć krytyki
    to powiem Ci tak -----zostań ze swoimi przekonaniami iż jesteś MISTRZEM

Domyślnie

masz cammal, absolutną rację.
    Te zdjęcia są niechlujne, cel ich zamieszczenia jest niejasny - a wartość (artystyczna) fotografii jest niewielka.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

zostań ze swoimi przekonaniami iż jesteś MISTRZEM
    tak uważasz? bo ja nie, dlatego wlasnie umiescilem zdjecia z prosba o krytyke

lechupe: teraz przynajmniej ktos to wprost powiedzial i wiem, gdzie moje miejsce to ide w plener troche popracowac
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów