Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Biskupia Górka

Domyślnie Gdańsk, Biskupia Górka

No wiec... zaryzkowalismy, zarowno zycie, jak i sprzet, i udalismy sie z Karlem na Biskupia Gorke Kto mieszka w Gdansku, ten zapewnie slyszal, iz mimo bliskosci Komendy Glownej Policji, dzielnica nie cieszy najlepsza renoma
    Architektura, jeszcze przedwojenna naprawde robi wrazenie.

1.

2.

3.

4.

5.

D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

miejsce wydaje się być interesujące ale chyba nie oddałeś jego klimatu, kadry dość nieciekawe za wyjątkiem 4 (schodki fajnie prowadza wzrok) proponuje tam wrócić

Domyślnie

Mimo wszystko ja bym tam nie wrócił, znam to miejsce i odebrałem tam kiedyś dobry łomot. Gratuluje odwagi.
    Błagam nie chodźcie tam więcej !

Domyślnie

miejsce wydaje się być interesujące ale chyba nie oddałeś jego klimatu, kadry dość nieciekawe za wyjątkiem 4 (schodki fajnie prowadza wzrok) proponuje tam wrócić
    co przez to rozumiesz? chcialam oddac architekture tego miejsca. poniemieckie napisy pasuja bardziej w reportaz, Biskupia ma 3 ulice na krzyz, glowne znalazly sie na zdjeciach.
    moze inaczej - bardzo lubie wszelkei wskazowki, nie lubie stwierdzen 'nieciekawe i juz'. prosze o konkretne rady

O_Leszel_O, moze pojdziemy z Neptunem :P grupy nie rusza
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

Nie pójdę i już! Straciłem tam telefon, około tysiąc zeta i super termos nie wspomnę o szczoteczce do zębów, a żebra do dzisiaj mnie bolą tak mnie chłystki skopali. Wolę w Sopocie na molo "gwiazdeczki" pstrykać a na biskupią nie pójdę.

Uprawnienia umieszczania postów