Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: nowe 50 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez whatsilenceknows Zobacz posta
    ... Ew. na Canonach...
    No właśnie, ile więcej sztuk 14-24 by się sprzedało gdyby nie G. Sam bym kupił

Co do 50 Sigmy - pewnie będzie niezła i może jakiś ruch wymusi u innych producentów. Największa zaleta to HSM. Optycznie nie spodziewam się rewolucji, bo 50-ki z dawnych czasów bardzo wysoko podniosły poprzeczkę.
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Jeżeli AF i QC w tej 50-tce będzie na poziomie 30-tki, to tylko czekać aż zacznie się lamentowanie ...

Rycerz
    Gość

Domyślnie

bo czy ten pierścień jest do życia Wam potrzebny

nio...jak sie ma starą puszkę z jednym pokrętłem to jest potrzebny...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    śląsk i zagłębie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim Zobacz posta
    swider, ależ ja jestem niespotykanie spokojny człowiek...
    Mierzi mnie tylko, jak ktoś uważa ograniczenia za słuszny rozwój techniki...
    Pomijając nawet ilość szkieł z AF-S (w miarę tanich stałek zero), trudno piać zachwyty nad sporym ograniczeniem w korzystaniu ze szklarni Nikona użytkownikom D40.

Pozdrawiam
    zgadzam sie w 100%, z tym, że nie nazwałbym tego rozwojem techniki co marketingu ,
    byc może nastawy przysłon na body to ułatwienie i obnizenie kosztów produkcji, ale jesli wymusza to zakup nowej puszki bo do starej nie załozysz nowgo szkła to jest to moim zdaniem markieting a nie rozwój techniki

każde przyzwyczajenie mozna zmienić, pytanie tylko jakim kosztem i po co, skoro jest nam dobrze tak jak jest?
    czasami lepsze jest wrogiem dobrego
    i o tym warto pamiętać
    Przemo K.
    F801s/ELAN7/C5DMk2 + szkła

Rycerz
    Gość

Domyślnie

niestety...ten obiektyw na 100 % jest typu G...czyli obiektyw nie dla mnie...stracili klienta...
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 27-03-2008 o 11:15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    niestety...ten obiektyw na 100 % jest typu G...czyli obiektyw nie dla mnie...stracili klienta...;(
    Na pewno bardzo sie tym przejeli...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów