Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Martyna

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Martyna

Moze tu mnie zrozumieją hehe
    (Nigdy sie wcześniej w to nie bawiłem..)

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 11:10 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Domyślnie

Pasek od stanika, męczące odbicia w oczach + żyłka, makijaż, którego nie ma... Nie podoba mi się.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

A mnie się podoba, bo jest inaczej!
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copywriter2000 Zobacz posta
    A mnie się podoba, bo jest inaczej!
    A pod jakim względem? Serio. Chętnie się dowiem, może ja czegoś nie widzę (bardzo możliwe
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

4 mm stanika Cię męczą? Jaka żyłka? Dlaczego to foto jest "be"? Ciekawy kadr, w sensie inny niż te wszystkie wymuskane do granic lalunie w PS, na które panowie się spalają... Może czasem warto inaczej potretować? Zresztą fota sama powinna "opowiadać", bronić się... Co ja Ci mam o niej powiedzieć? Podoba mi się. Jeśli masz inne zdanie, to okej... Może Tobie nie "opowiada" o sobie równie mocno co mnie Ot! Cały mój wywód! Jedyne co, to bym dział zmienił na: PORTRET
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Domyślnie

Żyłka w oku. Czerwona, pęknięte naczynko. Widać je. Stanik? Tak, przeszkadza. To są detale, ale drażniące.

Co do reszty, to fajnie, że ci się podoba. Złe nie jest, prawda, ale za serce mnie nie chwyciło.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copywriter2000 Zobacz posta
    4 mm stanika Cię męczą?
    wlasnie dlatego ze 4mm i ze jesto zwykle niedopatrzenie a nie celowy kadr tak mecza
    Jaka żyłka?
    pekniete naczynko w oku.
    Dlaczego to foto jest "be"? Ciekawy kadr, w sensie inny niż te wszystkie wymuskane do granic lalunie w PS, na które panowie się spalają... Może czasem warto inaczej potretować?
    ciekawy kadr ? inny? przeciez podobnych kadrow na forum bylo dziesiatki. fota wymuskana do granic mozliwosci nie jest bo obrobka jest generalnie niedbala i niestaranna, co widac nawet na tak malym zdjeciu

Jedyne co, to bym dział zmienił na: PORTRET
    jedyne z czym sie zgodze w twojej wypowiedzi

Uprawnienia umieszczania postów