Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adamoli32
    No widzisz volvo to już wiesz poszukaj na allegro orginału i se naklej na LCD a sie nie napier... hehe ja mam dokładnie taką jak pisze ten poprzednik na forum .

[ Dodano: Pią 24 Mar, 2006 ]
    i zapomniałem jeszcze ,że to trzeba umieć przykleić za pierwszym razem drugiego podejscia nie ma... dokładny opis dają sprzedawcy z fotkami jak to sie nakleja to sobie poszukajcie .
    wali mnie folia na LCD - mi chodzi o folie na obudowe!!!!!

Adamoli32
    Gość

Domyślnie

Walnij se ale sete to Ci przejdzie

Domyślnie

volvo jakąś fotkę jak to wygląda na aparacie w jego rogach lub w okolicach przełączników oraz info gdzie ją kupujesz

Coś żle łapiesz. Nie pisałem, że kupuje folie i oklejam nią body - tylko, że od lat stosuje
    folie Zorin na LCD - jest doskonała. Mnie nie wali stan ekranu, a ona się nie rysuje
    nie paruje, i nie zobaczysz jej za chiny nawet z odległosci 10cm - jeśli jest dobrze przyklejona.

A body widziałem jak se obklejają czasem różni ludzie - na spodzie, na pryzmacie czy
    przy uchwycie - to tam gdzie końce palców najbardziej wycierają okleinę (jakbyś nie wiedział)
    Nie wiem dlaczego tak robia - ale obawiam sie ze z racji wieku chocby - widziałem wiecej
    aparatów fotograficznych w zyciu niz Ty. A może i tego nie widać obecnie na konferencjach
    rządu RP - bo to jaki rząd tacy fotoreporterzy . Poza tym - człowieku - tam już dawno nie
    ma prawdziwych zawodowców, tylko sami wyrobnicy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot
    volvo jakąś fotkę jak to wygląda na aparacie w jego rogach lub w okolicach przełączników oraz info gdzie ją kupujesz

Coś żle łapiesz. Nie pisałem, że kupuje folie i oklejam nią body - tylko, że od lat stosuje
    folie Zorin na LCD - jest doskonała. Mnie nie wali stan ekranu, a ona się nie rysuje
    nie paruje, i nie zobaczysz jej za chiny nawet z odległosci 10cm - jeśli jest dobrze przyklejona.

A body widziałem jak se obklejają czasem różni ludzie - na spodzie, na pryzmacie czy
    przy uchwycie - to tam gdzie końce palców najbardziej wycierają okleinę (jakbyś nie wiedział)
    Nie wiem dlaczego tak robia - ale obawiam sie ze z racji wieku chocby - widziałem wiecej
    aparatów fotograficznych w zyciu niz Ty. A może i tego nie widać obecnie na konferencjach
    rządu RP - bo to jaki rząd tacy fotoreporterzy . Poza tym - człowieku - tam już dawno nie
    ma prawdziwych zawodowców, tylko sami wyrobnicy.

A przykleje sobie tąfolie na LCD i zobacze jak to będzie...
    po Czerwonej stronie mocy

Domyślnie

a zobacz... a co
    zawsze możesz ja zerwać. A tu masz manuala - http://www.cosmos.pnet.pl/folia.htm -
    jak kleić - bo nie jest to łatwa sprawa taka to dziwna folia.

Domyślnie

ludzie, nie przesadzajcie... to jest tylko zwykły LCD
    D50 + T28-75 f/2.8 + N50mm f/1.8 + SB900 + trochę gratów
    http://galeria.grzesiek.info/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzechoo
    ludzie, nie przesadzajcie... to jest tylko zwykły LCD
    wiesz zwykły LCD to mam w salonie - zaplacilem 8tys z 42cale i od paru miechow zero rys
    -a ten ma 2,5cala i k..a tez kosztował tyle, wiec staram się, aby troche przetrwał....

Domyślnie

jesli uchroniłeś 42cale przed rysami to myśle ze z 2,5 calami nie będzie problemu.... zakładam że 8 tysiaków nie zapłaciłes tylko za 2,5calowy LCD
    D50 + T28-75 f/2.8 + N50mm f/1.8 + SB900 + trochę gratów
    http://galeria.grzesiek.info/

Domyślnie

dajcie spokój bo to co tu się pisze to już można pod farmazony zaliczyć.....
    po Czerwonej stronie mocy

Pozdrawiam, Marek
    --------------------------------------
    D90, D50 N17-55 f2.8, N18-70 (na sprzedaż), N70-300 VR, N50f1.8, SB-800

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów