Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Domyślnie

wg to nieporozumienie... zupełnie nie praktyczne zastosowanie
    D50 + T28-75 f/2.8 + N50mm f/1.8 + SB900 + trochę gratów
    http://galeria.grzesiek.info/

Domyślnie

Wg. informacji z Foto-Tip to jest grip który jest w trakcie testów i będzie dostępny dopiero pod koniec roku
    Rafaello
    Kupię palec wskazujący z gwarancją do wciskania spustu migawki tylko we właściwych momentach, PILNE !

Adamoli32
    Gość

Domyślnie

Ja zakupiłem do swojego nikona d50 taką folie na allegro i się dobrze sprawdza.To takie tworzywo nierysujące sie i mam spokój .Jesli ktos ma porysowany lekko ekrana to po naklejeniu tej foli nie widać tych rysek polecam naprawde super sprawa .Trzeba to nakleić za pierwszym razem, instrukcje sprzedawca przesyła na poczte.Cena około 2.50 zł

Domyślnie

(...)Jesli ktos ma porysowany lekko ekrana to po naklejeniu tej foli nie widać tych rysek polecam naprawde super sprawa (...)
    To znaczy, że porysowałeś już ekran w D50? Jak to zrobiłeś?
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Adamoli32
    Gość

Domyślnie

Nie porysowałem d50 na szczęscie tylko olympusa c-4000 i nie widać tych rysek po naklejeniu tej folina ekranik

Domyślnie

dajcie spokój, ta osłona wygląda jak budka dla szpaków, ja bym czegoś takiego na body nie założył

Domyślnie

Jak większość tu osób, uważam, że taka osłona jest zbędna. Ja w swoim D70 mam osłonę w komplecie, ale leży ona w szufladzie, słabo przez nią widać. LCD, a raczej szybka go chroniąca jakoś mi się nie rysuje wcale. Odradzam bawienie się w takie osłonki.
    D70, GRD, FM2, Wyniki

Domyślnie

osobiście uważam, że taka osłona w normalnym użytkowaniu tylko przeszkadza... czasem się przydaje jak bardzo mocno świeci słońce... ale czy warto za 95zł!!!????
    po Czerwonej stronie mocy

Domyślnie

ale dajcie spokój..... ten lcd to nie jakieś bubel szkiełko..... często nosi się na szyji, to się o zamek w kurtce otrze, albo o guzik przy koszuli....... żadnych rys, jedynie to tłuste paluchy a jak się za bardzo przytulisz to kawałek policzka przylepisz i tyle......
    nie to po mi nikon robił świetny lcd żebym go teraz kleił jakimiś foliami albo zakładał "budkę dla szpaków" i nic przez to nie widział

jak się dba o sprzęt to i nie trzeba dodatkowych ochron na LCD.... gdyby była taka potrzeba to by fabryka pomyślała nad patentem z D70- choć pewnie okazało się to nie konieczne
    D50 + T28-75 f/2.8 + N50mm f/1.8 + SB900 + trochę gratów
    http://galeria.grzesiek.info/

Adamoli32
    Gość

Domyślnie

Ta folia nie pogarsza widocznosci LCD naprawde ją polecam .
    http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=91489691

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów