Nudziło mi się to coś po PS'iłem...
Dworzec Letni (chyba...) koło Głownego w Poznaniu.
Szukaj
Nudziło mi się to coś po PS'iłem...
Dworzec Letni (chyba...) koło Głownego w Poznaniu.
Stary - mogę dać ci radę? Zrób sto, pokaż jedno zdjęcie. Na pewno efekt będzie lepszy.Na odwrót to nie działa
![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Chciałem się wkręcić na forum :>. Zrobiłem juz tysiące zdjęc, tylko po prostu nie jestem artystą. Efekty mizerne ale się nie poddam :].
I bardzo słusznie, ale to naprawdę zasada uniwersalna - zrób sto, pokaż jedno. Przetestuj na znajomych. Jeśli na sto podoba ci się sto, to szczere gratulacje![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
nie poddawaj się...Chciałem się wkręcić na forum :>. Zrobiłem juz tysiące zdjęc, tylko po prostu nie jestem artystą. Efekty mizerne ale się nie poddam :].nie ma łatwo...
a odnośnie fotki...
Po pierwsze jest krzywo. Po drugie jak masz RAWa to spróbuj go wołać do takiej wartości EV żeby był widoczny detal dachu - tak aby w miejscu tej czarnej plamy coś się działo i poskładaj to jako dri. I koniecznie do b&w. Moim zdaniem kolor jest tu zupełnie zbędny.
pzdr
P.
Skontaktuj się z nami