Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Train Delayed ...

Nudziło mi się to coś po PS'iłem...
    Dworzec Letni (chyba...) koło Głownego w Poznaniu.

Domyślnie

Stary - mogę dać ci radę? Zrób sto, pokaż jedno zdjęcie. Na pewno efekt będzie lepszy. Na odwrót to nie działa
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Chciałem się wkręcić na forum :>. Zrobiłem juz tysiące zdjęc, tylko po prostu nie jestem artystą. Efekty mizerne ale się nie poddam :].

Domyślnie

I bardzo słusznie, ale to naprawdę zasada uniwersalna - zrób sto, pokaż jedno. Przetestuj na znajomych. Jeśli na sto podoba ci się sto, to szczere gratulacje
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    ...Przetestuj na znajomych. Jeśli na sto podoba ci się sto, to szczere gratulacje
    ewentualnie trzeba zmienić znajomych
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    ewentualnie trzeba zmienić znajomych
    A, to już zależy od podejścia do własnej twórczości i tego, czy chce się osiągnąć opad szczęk u znajomych, czy tylko świadomość tego, że "Edek robi zdjęcia, no wiesz, takie tam".

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Chciałem się wkręcić na forum :>. Zrobiłem juz tysiące zdjęc, tylko po prostu nie jestem artystą. Efekty mizerne ale się nie poddam :].
    nie poddawaj się... nie ma łatwo...

a odnośnie fotki...
    Po pierwsze jest krzywo. Po drugie jak masz RAWa to spróbuj go wołać do takiej wartości EV żeby był widoczny detal dachu - tak aby w miejscu tej czarnej plamy coś się działo i poskładaj to jako dri. I koniecznie do b&w. Moim zdaniem kolor jest tu zupełnie zbędny.

pzdr
    P.

Uprawnienia umieszczania postów