Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Agnieszka

Domyślnie Agnieszka - innym okiem :)

W nawiązaniu do zdjęć Czarka: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=52243 i studyjnego spotkania FFS - kilka moich strzałów z Agnieszką w roli głównej.

1.

2.

3.

4.

i mały backstadge:

5.

Czarek - dzięki za organizację spotkania Jacek - dzięki za światło

Domyślnie

Bardzo podoba mi się "trójeczka" i byłaby naprawdę świetna, gdyby troszkę wygładzić zmarszczki pod oczętami...

Domyślnie

Wow. 1 i 3 rewelacja. Na dwójeczce MZ trochę za mocna kontra, ale ja się mało znam na studiu. A modelka prześliczna.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Mnie najbardziej widzi się jedynka jednak wolałbym z nieco mniejszą GO tak aby model stał się bardziej tłem.
    Na dwójce niekorzystnie przedstawiłeś cerę modelki no i światło również zbyt mocne z prawej. Dodatkowo rozpraszają te kolorowe akcenty wchodzące z lewej części kadru.
    Kolejne całkiem ładne ujęcia, ale nie z tym tłem.

Domyślnie

miłe dla oka! gratuluję

Domyślnie

piękna modelka

Domyślnie

super foty, niesamowita głębia takie 3d. Podoba mnie się ...

ps. to 5d czy N ?

Domyślnie

IMHO troche za marchewkowa cera wyszla - przypuszczam ze albo kwestia zle dobranego podkladu /pudru albo cos ze swiatelkiem nie tak- nie wiem , nie znam sie ,co do modelki - sliczna .

pozdrawiam
    www.adampejas.com

Domyślnie

2jeczka jest superancka, nawet podoba mi sie ze tak przy oku scięte! fajne macie te spotkania ;P
    emeryt

Domyślnie

Cudowna twarz. Zdjęcia fajne, jako próbki studyjne i trening... Tylko te "znaki wodne", raz jeszcze... Wygląda to ohydnie :/
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów