Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Stlio & TY43

Domyślnie Stlio & TY43

Jestem młody z doświadczeniem. Czy jestem dobry? Nie wiem. Ja tylko wykonuje fotografie.

Domyślnie

Za mocno światła samochodu naświetliłeś. Myślę, że pozycyjne by wystarczyły. A i lampkę w środku mogłeś za lusterko schować
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Jestem na NIE.
    Z prozaicznego powodu. Zakryłeś piękną maszynę (parowóz) pospolitym autem. To ten parowóz powinien "grać tu pierwsze skrzypce".
    Chyba, że miało to być jakby "porównanie"... ale i taka koncepcja do mnie nie trafia... :-/

Pokaż sam parowóz

Domyślnie

Proszę bardzo.Tamto zdjęcie było spontanem, nie było "projektowane" pewnie że lepiej było by jakiś oldschoolowy stał zamiast "pospolitego"(PS jakim Ty autem jeździsz).Zgodnie z zyczeniem wstawiam sam parowóz
    Jestem młody z doświadczeniem. Czy jestem dobry? Nie wiem. Ja tylko wykonuje fotografie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SAYAN669 Zobacz posta
    pewnie że lepiej było by jakiś oldschoolowy stał zamiast "pospolitego" (PS jakim Ty autem jeździsz).
    To nie był wytyk Twojego auta (jesli to Twoje) w złym tego swego słowa znaczeniu, tylko odniesienie tego do pieknej starej maszyny jaką jest lokomotywa. Dlatego uzyłem okreslenia "pospolite auto". Jesli uraziłem to przepraszam - nie miałem takiego zamiaru.

ps. Jeżdżę Hondą.

Domyślnie

aha światła w 1 zdjęciu były pozycyjnymi tak gwoli ścisłości

Domyślnie

prz3mo, a jak teraz sie podoboba sama lokomotywa? Zero PS tylko wyostrzenie

Domyślnie

a mnie podoba się ta jedyneczka mimo wszystko ,bo zdjęcie skomponowano tak
    że to auto gra pierwsze skrzypce -co do gaszenia świateł mysłę że to kwestia
    gustu

natomiast lokomtywa zasługuje na całą serię zdjęć

pozdrawiam

Domyślnie

Jedynka bardzo dobra. Fajne zestawienie wielkiej lokomotywy z autem , które na drodze ma nam dać jakieś tam poczucie bezpieczeństwa. Ciekawe kolory. Lokomotywa chyba po remoncie - idealny stan. Szczytem szczęścia dla mnie byłoby gdyby światła lokomotywy również były zapalone.
    Pozdrawiam
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Uprawnienia umieszczania postów