Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Joa

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Sculptoris dużo prawdy w tym co piszesz, ale jednak ja będę bronić autora tych fotek, bo moim zdaniem jest lepiej niż było.
    Nie trzeba tak zrażać
    d80 + portretówka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    będę bronić autora tych fotek, bo moim zdaniem jest lepiej niż było.
    Nie trzeba tak zrażać
    Po pierwsze - nie wiem jak było. Może i oglądałem wcześniejsze zdjęcia, ale w sumie rzadko patrzę kto jest autorem Po drugie ja absolutnie nie chcę nikogo zrażać. Nie od razu Rzym zbudowano Co prawda trafiają się ludzie z niesamowitym wyczuciem, którzy już od pierwszego strzału cuda robią, ale niewielu ich

autograf
    Gość

Domyślnie

Jakos mi sie wlasnie teraz przypomnial tekst Czornyja, moze zacytuje:

"Nikon nie ma żadnych zalet. To są aparaty dla twardzieli, którzy lubią walczyć z przeciwnościami losu.
    Szumi na wysokich ISO? To fotografuję na niskich. Jest problem z szerokim kątem bo nie ma pełnej klatki? To fotografuję wąskim. Rozdzielczość za mała? To składam kilka ujęć do kupy. Kolory wychodzą do d....? To poprawiam je przy wywoływaniu NEF-ów"

To jest hardkorowy sprzęt dla ludzi żyjących na krawędzi, kąpiących się w przerębli, golących się tępą brzytwą, przepijających płonący spirytus gorzałą, palących diesle bez filtra - jednym słowem dla takich, którzy nie pier....ą się w tańcu.

Canony to aparaty dla mięczaków, którzy by chcieli żeby aparat za nich sam zdjęcia robił. Zakładają ultraszeroki kąt, ISO3200, tryb "hiperostry + mega wypasione, landrynowate kolorki z lukrem" i jadą z koksem..."

A wiec smialo bijcie mocno, przynajmniej bede wyciagal wnioski!

Domyślnie

Ale ten tekst to już przesada

Ja tam sie jakimś supertwardzielem nie czuję
    d80 + portretówka.

Uprawnienia umieszczania postów