co to ostrości . to pierwsze co mi sie rzuciło w oczy .Przeglądałem EXIFAi minie zatkało ,ze przysłona f4 i taka ostrość w głąb i to w dodatku ciemny głąb!!
Ja nie wiem jakty to robiszczary czy cuś .Ja na bank miałbym mydło
Szukaj
co to ostrości . to pierwsze co mi sie rzuciło w oczy .Przeglądałem EXIFAi minie zatkało ,ze przysłona f4 i taka ostrość w głąb i to w dodatku ciemny głąb!!
Ja nie wiem jakty to robiszczary czy cuś .Ja na bank miałbym mydło
ponieważ mam sporo materiału ,zapewniam Cię że będziesz miał okazję obejrzeć to co jest za bramą w innym reportażu który jest w przygotowaniu i nie sądzę żebyś był zachwycony (z widoku który jest za nią ) bo nie wiem czy wziąłeś pod uwagę fakt iż otwarcie bramy automatycznie wygeneruje obraz za nią ,a ten jak zapewniam wyżej nie jest zbyt ciekawy
co do samych fotek i jak wynika z Twego postu braku ich atrakcyjnosci (w tym temacie również ukłon w stronę Davida) ten wątek może się tylko podobać lub nie -i to tyle ----jak widać głosy są podzielone
ja celowo chciałem pokazać historię wyrytą na murach (w tym przypadku porosty w postaci zielonych glonów ,odsłonięte z wilgoci cegły ,osypujący się tynk ) pozdrawiam
napisał dabek
wyżej nadmieniałem o właściwosciach N 14-24mm (a poza tym tak jak napisałeś-moje czary !!!)co to ostrości . to pierwsze co mi sie rzuciło w oczy .Przeglądałem EXIFAi minie zatkało ,ze przysłona f4 i taka ostrość w głąb i to w dodatku ciemny głąb!!
Ja nie wiem jakty to robisz czary czy cuś .Ja na bank miałbym mydło
dzięki za odwiedziny pozdrawiam![]()
Niby nic nie ma. Ot - ściany z odlatującym, przeżartym wilgocią tynkiem. Ciemna brama...
No ale wracam to kolejny raz i zdjęcia mi sie podobają. Wersja b/w nie podoba mi się a to ze względu na konwersjeByć może wynika to z faktu, że inaczej rozumiem pojęcie b/w
edit: a nikkor 14-24 to zaiste zacne szkło.
napisał Nemeth
ja też tak to widzę i patrzę na te fotki przez pryzmat czasu który się na nich określił , i nie zraża mnieNiby nic nie ma. Ot - ściany z odlatującym, przeżartym wilgocią tynkiem. Ciemna brama...
fakt gdy ktoś szukający w nich czegoś extra nie znajduje tego aspektu ---te fotki są (moim zdaniem -oczywiscie)
urokliwe w inny sposób ---mnie niezmiennie się podobają
dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami