Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Brama

Domyślnie

co to ostrości . to pierwsze co mi sie rzuciło w oczy .Przeglądałem EXIFAi minie zatkało ,ze przysłona f4 i taka ostrość w głąb i to w dodatku ciemny głąb!!

Ja nie wiem jakty to robisz czary czy cuś .Ja na bank miałbym mydło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Terrorysta Zobacz posta
    Bo ja wiem.....może otwarte bramy chociażalbo coś...a tak trochę nudnawo
    ponieważ mam sporo materiału ,zapewniam Cię że będziesz miał okazję obejrzeć to co jest za bramą w innym reportażu który jest w przygotowaniu i nie sądzę żebyś był zachwycony (z widoku który jest za nią ) bo nie wiem czy wziąłeś pod uwagę fakt iż otwarcie bramy automatycznie wygeneruje obraz za nią ,a ten jak zapewniam wyżej nie jest zbyt ciekawy
    co do samych fotek i jak wynika z Twego postu braku ich atrakcyjnosci (w tym temacie również ukłon w stronę Davida) ten wątek może się tylko podobać lub nie -i to tyle ----jak widać głosy są podzielone
    ja celowo chciałem pokazać historię wyrytą na murach (w tym przypadku porosty w postaci zielonych glonów ,odsłonięte z wilgoci cegły ,osypujący się tynk ) pozdrawiam

napisał dabek
    co to ostrości . to pierwsze co mi sie rzuciło w oczy .Przeglądałem EXIFAi minie zatkało ,ze przysłona f4 i taka ostrość w głąb i to w dodatku ciemny głąb!!

Ja nie wiem jakty to robisz czary czy cuś .Ja na bank miałbym mydło
    wyżej nadmieniałem o właściwosciach N 14-24mm (a poza tym tak jak napisałeś-moje czary !!!)
    dzięki za odwiedziny pozdrawiam

Domyślnie

Niby nic nie ma. Ot - ściany z odlatującym, przeżartym wilgocią tynkiem. Ciemna brama...
    No ale wracam to kolejny raz i zdjęcia mi sie podobają. Wersja b/w nie podoba mi się a to ze względu na konwersje Być może wynika to z faktu, że inaczej rozumiem pojęcie b/w

edit: a nikkor 14-24 to zaiste zacne szkło.

Domyślnie

napisał Nemeth
    Niby nic nie ma. Ot - ściany z odlatującym, przeżartym wilgocią tynkiem. Ciemna brama...
    ja też tak to widzę i patrzę na te fotki przez pryzmat czasu który się na nich określił , i nie zraża mnie
    fakt gdy ktoś szukający w nich czegoś extra nie znajduje tego aspektu ---te fotki są (moim zdaniem -oczywiscie)
    urokliwe w inny sposób ---mnie niezmiennie się podobają

dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów