Tak sobie siedzieliśmy z Szymkiem i pomyśleliśmy, że skoro Haela Eryk na basie poczyna, to Szymonek pogra na akustyku i może w przyszłości wyniknie z tego jakaś kapelka
Szukaj
Tak sobie siedzieliśmy z Szymkiem i pomyśleliśmy, że skoro Haela Eryk na basie poczyna, to Szymonek pogra na akustyku i może w przyszłości wyniknie z tego jakaś kapelka
Prawdziwy rockmanNagi tors ... tylko włos taki jeszcze mało rozwiany
1 i 3 najbardziej mi sie podobają.
Super Grze , jak zwykle zreszta!
Ech musze chyba zaczac wykorzystywac meza basowki![]()
Pozdrawiam Wioletta
hihi... jak tak dalej pójdzie to Nikon Band mamy zapewniony.![]()
Heh, jak zobaczyłem twój nick i tytuł posta to w pierwszej chwili pomyślałem - no niemożliwe żebyś zamieniła swojego modela na jakąś gitarę -ale jak zajrzałem do wątku to widzę, że wszystko w normie
Z tych czterech najfajniejsza jedynka - do wykończenia efektu brakuje mu jeszcze tylko skórzanych spodni
Chodziło Ci o włos na klacie?![]()
Hehe... jak będzie ładniejsza pogoda to biorę Ssaka, aparat i jadę w plener. Focić motylki, kwiatuszki i inne takie. Teraz nie bardzo mam możliwość ruszenia się z domu, więc mój Skarb wiernie mi pozuje. A mnie to cieszy, bo będzie miał pamiątkę.![]()
A poza tym inne mamy coraz częściej chcą, żebym robiła zdjęcia ich pociechom. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze zacznę na tym kasę zbijać - co bardzo pochwaliłby Wujek Nemeth![]()
Fajne dziecię, ale zdjęcia już nie bardzo. Ta gitara ni przypiął, ni wypiął.
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Skontaktuj się z nami