Dzięki za miłe słowo. Nie rozumiem tylko porównania do Ameryki Południowej .... proszę o przybliżenie
Szukaj
Dzięki za miłe słowo. Nie rozumiem tylko porównania do Ameryki Południowej .... proszę o przybliżenie
Ma prawo Ci się nie podobać ale jakoś odnoszę wrażenie, że Tobie na tym forum to nic się nie podoba albo prawie nic!!!!!!
Gdzie nie zajrzysz to sama krytyka, naga i bez przekonywującego uzasadnienia. Brzydko!
celtech, mnie Twoje fotografie się podobają, te tutaj jak i te na Twojej stronie. Gratuluję.
Zazdroszczę Ci wypraw ale jednocześnie dziękuję, bo właśnie dzięki takim pasjonatom jak Ty mamy możliwość obejrzenia tego co jest poza zasięgiem naszych możliwości.
Pozdrawiam serdecznie![]()
NIKON - system
eh, zazdrosze. tez ruszylabym gdzies swoj tylek :/
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
Skrzat, nie mów, że coś jest poza Twoimi możliwościami. Uwież w siebie i pewnie też się zrealizujesz (o ile już tego nie robisz) - jak nie podróże to coś innego, co Cię całkowicie pochłonie. Ja też kiedyś zazdrościłem rodzicom że byli w Bułgarii...
Dzięki za miłe słowo i cieszę się, że chociaż niektórym się podoba a pozostłych proszę o ew. konstruktyną krytykę.
Bardzo fajne
A strona... superek!
Dziękuję za możliwość odbycia wirtualnej podróży i poznawania świata Twoimi oczami![]()
Pozdrawiam
Maja
Będzie bardzo banalnie - gratuluję i zazdroszczę jednocześnie wspaniałych wypraw !!!
Równi i równiejsi!
Będzie banalnie: masz supergalerię i niebanalnie: w 4 dni po Tobie byłem na wieczornej pudży nad Gangesem![]()
A mnie się właśnie ten kolor na Twoich zdjęciach podoba. Kocham kolor i wbrew pozorom, to nie tak łatwo go dobrze pokazać. Jak znajdziesz jeszcze coś w swoich zbiorach i kolorem w roli głownej to ja poproszę![]()
Świetny zrzucik z pewnością udanego wyjazdu.
Pozdrawiam
NIKON
bardzo dobry reportaż, 7 super
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Skontaktuj się z nami