Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

Dzięki za miłe słowo. Nie rozumiem tylko porównania do Ameryki Południowej .... proszę o przybliżenie
    http://www.dryforest.pl

sprzęt: od Hesji oczywiście

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Fotki z Indii to jak fotki z Ameryki Poludniowej... nic nowego nie wnosisz. Wrecz powiem, ze bez emocji. Ot samograje, bo kolorowe.
    Ma prawo Ci się nie podobać ale jakoś odnoszę wrażenie, że Tobie na tym forum to nic się nie podoba albo prawie nic!!!!!!
    Gdzie nie zajrzysz to sama krytyka, naga i bez przekonywującego uzasadnienia. Brzydko!

celtech, mnie Twoje fotografie się podobają, te tutaj jak i te na Twojej stronie. Gratuluję.
    Zazdroszczę Ci wypraw ale jednocześnie dziękuję, bo właśnie dzięki takim pasjonatom jak Ty mamy możliwość obejrzenia tego co jest poza zasięgiem naszych możliwości.

Pozdrawiam serdecznie
    NIKON - system

Domyślnie

eh, zazdrosze. tez ruszylabym gdzies swoj tylek :/
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

Skrzat, nie mów, że coś jest poza Twoimi możliwościami. Uwież w siebie i pewnie też się zrealizujesz (o ile już tego nie robisz) - jak nie podróże to coś innego, co Cię całkowicie pochłonie. Ja też kiedyś zazdrościłem rodzicom że byli w Bułgarii...
    Dzięki za miłe słowo i cieszę się, że chociaż niektórym się podoba a pozostłych proszę o ew. konstruktyną krytykę.
    http://www.dryforest.pl

sprzęt: od Hesji oczywiście

Domyślnie

Bardzo fajne
    A strona... superek!
    Dziękuję za możliwość odbycia wirtualnej podróży i poznawania świata Twoimi oczami
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

Będzie bardzo banalnie - gratuluję i zazdroszczę jednocześnie wspaniałych wypraw !!!
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

Będzie banalnie: masz supergalerię i niebanalnie: w 4 dni po Tobie byłem na wieczornej pudży nad Gangesem

Domyślnie

A mnie się właśnie ten kolor na Twoich zdjęciach podoba. Kocham kolor i wbrew pozorom, to nie tak łatwo go dobrze pokazać. Jak znajdziesz jeszcze coś w swoich zbiorach i kolorem w roli głownej to ja poproszę

Domyślnie

Świetny zrzucik z pewnością udanego wyjazdu.
    Pozdrawiam
    NIKON

Domyślnie

bardzo dobry reportaż, 7 super
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów