Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Fomei (Medikon)

Madziulek
    Gość

Domyślnie Fomei (Medikon)

Czy ktoś ma cennik wraz z katalogiem Fomei (wyposażenie studia itd.) ?
    pilnie potrzebuję

sailor
    Gość

Domyślnie

ja mam

Oszczędny w słowach Awatar Cegli
    Miasto
    Ostrów / Wrocław

Domyślnie

Temat co prawda z przed roku - ale także byłbym zainteresowany katalogiem fomei.

sailor - jakbyś mógł podesłać, byłbym bardzo wdzięczny

I przy okazji co myślicie o zestawia Fomei Basic 200 Kit ?- głównie do fotografii produktowej, ewentualnie jakiś portret o czasu do czasu
    słabo ;/

Domyślnie

Ja mam cennik sprzed roku wraz z katalogiem.
    Dziś wysłałem do nich zapytanie w sprawie nowego cennika i nowego katalogu.
    Czekam teraz na odpowiedź od nich.
    De czy'sta + szkliwo

sailor
    Gość

Domyślnie

z racji kolejnej wiadomosci tej samej tresci na pw - oznajmiam ze posiadam cennik fomei w wersji papierowej na rok 2008, nie posiadam wersji elektornicznej oraz nie jestem dystrybutorem fomei wiec najlepiej napisac do nich maila zamiast domagac sie od sailora aktualnego cennika i miec pretensje ze nie chce wyslac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    z racji kolejnej wiadomosci tej samej tresci na pw - oznajmiam ze posiadam cennik fomei w wersji papierowej na rok 2008, nie posiadam wersji elektornicznej oraz nie jestem dystrybutorem fomei wiec najlepiej napisac do nich maila zamiast domagac sie od sailora aktualnego cennika i miec pretensje ze nie chce wyslac.
    Piotrze i tak Cię lubimy

Wczoraj dostałem od Medikonu/Fomei cennik i katalog na ten rok więc jak coś to piszcie na pm to prześlę.
    De czy'sta + szkliwo

Oszczędny w słowach Awatar Cegli
    Miasto
    Ostrów / Wrocław

Domyślnie

Również już posiadam ten cennik wraz z katalogiem jakby ktoś był zainteresowany

Ale pytanie co do Fomei Basic 200 Kit pozostawiam aktualne.
    słabo ;/

Domyślnie

w sumie wątek dotyczy fomei/Medikonu, wiec wrzuce trzy grosze nt. samej firmy-dystrybutora. Nie wiem, jakie macie doswiadczenia z innymi producentami i ich serwisem, ale kilka dni temu mialem mala awarie lampy fomei i sposob zalatwienia sprawy przez fomei bardzo mnie zaskoczyl. jakies pol roku temu kupilem dwie lampy Fomei Digital 600Ws i w jednej z nich padl potencjometr switla ciaglego. Nic strasznego, pilota po prostu nie mozna bylo do konca wygasic. Napisalem maila do Medikonu z opisem sytuacji. 5 minnut pozniej zadzwonil do mnie ich dyrektor sprzedazy. Sam zaproponowal mi przyslanie do mnie lampy takiej samej mocy na czas naprawy mojej. Na drugi dzien pojawil sie kurier z lampa, zabierajac od razu moja lampe na ich koszt do naprawy. Ja wiem, ze w innych krajach takie zachowanie jest moze i normalne, ale u nas jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem. To ja zawsze musialem beknac za transport do serwisu, czekac co najmniej 2 tygodnie na naprawe itd itp. Medikon bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl. Oczywiscie, zeby uniknac jakichs dziwych domyslow, ze mam z nimi jakikolwiek uklad, czy cos takiego od razu mowie - nie, nie mam. jestem wlascicielem malego studia w szczecinie z przewaga glowic rodzimej produkcji i mam tylko 2 głowki Fomei, które sobie chwale. Z fomei lacza mnie rzeczone dwie glowice, kilka statywow i modyfikatorow, system sufitowy i tla papierowe, ktore wszyscu u nich kupujemy...
    kurcze, ale sie rozpisalem...
    Pozdrawiam
    toMash
    boog jest łysy - ma to po mnie
    blog oraz folio

conik
    Gość

Domyślnie

oby wiecej takich firm

Domyślnie

Ja również podłączam się pod pytanie o Fomei Basic 200 Kit. Co, sądzicie o tym zestawie przy założeniu, że ma służyć amatorsko i będzie używany w pomieszczeniu około 25m2?
    ...dwie stopki rozmiar 43...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów