No... emerytka ze swoim L16 objechala w pielgrzymce Hiszpanię, Francję, Portugalie a teraz siedzi w Norwegii.
Szukaj
No... emerytka ze swoim L16 objechala w pielgrzymce Hiszpanię, Francję, Portugalie a teraz siedzi w Norwegii.
Odradzam Lumix'y, kupilem mamie i strasznie narzeka ze "wolno" zdjecia robi... Fakt, 90% zdjeć na auto aparat robi z lampą, a naładowanie jej do kolejnego zdjęcia trwa i to długo... Może i by na to nie zwracała uwagi, ale wcześniej troche moim d50 robiła![]()
de pięćdziesiąt, de osiemdziesiąt + t 12-24, s 18-55, t 28-75, n 70-210, SB-800, cokin P
mam podobne pytanie. Aparat tak do 1000zł , nieduży, zoom tak od 5-6x w górę. Do zdjęć "wakacyjnych". Jakie modele byście polecali?
Myślałam o http://www.canon.pl/produkt/kategori..._IS,p,813.html tylko trochę duży.
D 600| N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700
Nie wiem czy w cenie 500PLN, ale do 1000PLN na pewno mogę polecić któregoś z cannonów Ixusów, fajny, poręczny i dobre zdjęcia robi. Sam używam 860 na narty do kieszeni-polecam.
Możecie polecać. Gorzej z możliwością kupna. Ostatnio "przespacerowałem się" po sklepach - w tym i internetowych i są kłopoty z możliwością zakupu (oczywiście w normalnej cenie) większości ciekawych aparatów.
RÓŻNE NIKONY
to i ja się przyłączę...
czy może ktoś pokazać przykładowe fotki z Nikona L16 ??
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
Skontaktuj się z nami