Jak sadzicie cz na tegorocznej Photokinie pojawi sie nastepca D70s?
Szukaj
Jak sadzicie cz na tegorocznej Photokinie pojawi sie nastepca D70s?
a po co?
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
Po to np. zebys nie musial zbierac na 180 za 850 Euro,tylko za 1/8 tej sumy zalozyl 2,8/180
P SIX.
Mysle ze Nikon w koncu pojdzie po rozum do glowy i uruchomi w nstepnych modelach pomiar swiatla z obiektywami manualnymi.
Uruchamia je w modelach wyzszych...np D200, D2h, D2x...to tak bys mial motywacje na cos zmieniac![]()
Jezeli Nikon nie wypusci na Photokine modelu w klasie D70 z pomiarem swiatla dla manuali, to strace motywacje bycia w jego systemie i przejde do konkurencji.
Moja idea nie jest szpanowanie sprzetem za ciezkie pieniadze,tylko fotografowanie.
Nie po to placilem za nikonowskie manuale zeby je teraz sprzedawac bo Nikon chce mnie z music do kupienia wodotrysku za 1600 Euro.
Pozdrowko.
"chce mnie z music do kupienia wodotrysku za 1600 Euro. "
To sprawa dyskusyjna...
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
a szkla z Sixa ostrza w Nikonie na nieskonczonosc, w ogole?Zamieszczone przez stary
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Nikt Cie do nieczego nie zmusza.Zamieszczone przez stary
Twoje zadanie brzmi mniej wiecej jak to:
Jak Toyota nie wypusci Yarisa kombi to pojde do konkurecji i kupie samochod kombi. Tak sie sklada ze pewne wlasciwosci sa dostepne tylko w modelach wyzszych danej firmy, bo taka jest jej polityka. Nie wymagaj wiec, zeby w totalnie amatorskim body jakim jest D70s, byly funkcje ktoych 95% uzytkownikow tego body nie potrzebuje, albo nie bedzie potrafilo z tego skorzystac (to samo sie tyczy MLU).
Pozdrowienia
D3-sta|16-85VR|105VR
akustyk, no dziala dobrze i ostrzy na nieskonczonosc
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
niemniej ten pomiar bardzo by sie przydał![]()
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
Skontaktuj się z nami