Zdjęcie z ostatniej soboty. Cichy, mglisty, pochmurny wieczór.
Szukaj
Zdjęcie z ostatniej soboty. Cichy, mglisty, pochmurny wieczór.
Nikon i parę szkiełek
ladny klimatyczny zachodzik. podoba mi sie mgielka. pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
No ładnie. A takie fajne zdjęcie było. Konwersja zrobiła swoje - wszystko zabiła.
Nikon i parę szkiełek
Mam to na papierze i z tąd moje rozczarowanie.
Nikon i parę szkiełek
To przynajmniej wiesz , tak jak ja, że niektórych zdjęć nie uda sie pokazac w necie.
No tak.... 30cm x .... to chciałbym zobaczyć. Mgiełka ta w oddali musi wyglądać rewelacyjnie.
Teraz wiem. Ale i tak "oryginału" nic nie przebije. Nawet najlepsza odbitka.
Nikon i parę szkiełek
Prawda z tym oryginalem, ale...
mysle, ze zdjecie da sie uratowac. Trzeba tylko nieco bardziej skupic sie na obrobce (przypuszczam, iz nie masz w tym tyle wprawy, co w fotografowaniu). Strzelasz przyjemne kadry, szkoda by bylo z ich potencjalu nie korzystac.
Sprobowalem cos lekko dlubnac, byc moze sieczka bedzie mniej drastyczna:
oby...
Chyba jednak jest po prostu tylko nieco inna.
Sproboj moze jeszcze wywalic profil barwny ze zdjecia. Przegladarki moga interpretowac inaczej, niz soft do obrobki.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Ładne, przyjemne foto... tylko kompresja to bani - jak się dobrze wpatrzyć to widać niezłą pikselozę![]()
pzdr
P.
Sprobowalem cos lekko dlubnac, byc moze sieczka bedzie mniej drastyczna:
Wiedziałem ze zdjecie po wstawieniu na forum jest troszkę ciemniejsze. W normalnych przypadkach nie sprawia to specjalnych problemów. Teraz dowiedziałem się jak dostaje po kościach zdjęcie z dużą ilością ciemnych obszarów. Obrabiam zdjęcia w CNX a on w zasadzie jest otwieraczem do NEF-ów. Kiedys walczyłem w PSie a on daje większy zakres możliwości ale w tej chwili nie mam dostępu do PSa i przestawiam sie na CNX, co widać. Podoba mi się twoja wersja
Nikon i parę szkiełek
Skontaktuj się z nami