Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kilka śnieżnych tematów

1.

2

3. Niestety nie dało się nie pod światło" (dość wąska, ciemna dolina)

4.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Jakbyś jeszcze powiedział gdzie to takie ładne góry są ... 3 jest moim zdaniem zdecydowanie najpiękniejsza. W zasadzie dawno zdjęcie z gór nie podobało mi sie równie mocno jak to...
    Duży plus.

Domyślnie

3 rzeczywiscie piekna. 4 mi sie tez podoba. ma w sobie to cos. no moze troszke za duzo nieostrego. pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Czwórka byłaby debeściarska,bo ten kawałek w GO ,zza węgła,jest b.ładny.Może inny podział w GO i poza.Na trójce piękny monument....może troszku kontrastu bardziej...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Tak, na 4 może troszkę większa GO, ale i tak jest bardzo ładnie. Choć jak patrzę dłużej to może właśnie jeszcze mniejsza, rozmyć w diabły ten pierwszy plan.
    3 wspaniała, podciągnąłbym tylko kontrast.

Ogólnie bardzo dobre zdjęcia, bo .... naturalne

Domyślnie

3ka najlepsza mz, 2ka troche mi leci w lewo przez drzewa, a 4ka mimo rozmazania na pierwszym planie ma swój klimat.. domki w ostrym trójkącie wyglądają uroczo.

pozdrawiam

Domyślnie

Świetne zdjęcia, w 4 jak dla mnie troszkę za mało ostrego. 3 i 2 to moje typy:]
    s0qs
    ----------------------
    D80 + Nikkor 18-135

Domyślnie

2. Chociaz klasycznie - podoba mi sie najbardziej.

W nastepnej kolejnosci widze 3 i 1.

4 mi zupelnie nie lezy. Pomysl dostrzegam i wysoko cenie szybkosc decyzji, jednak mocno odmiennie bym to kadrowal (przynajmniej z punktu widzenia "ogladacza" ). Aktualnie wyglada, jak zrzut ekranu z gry "delta force"...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Dziękuję
    Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Jakbyś jeszcze powiedział gdzie to takie ładne góry są ... 3 jest moim zdaniem zdecydowanie najpiękniejsza. W zasadzie dawno zdjęcie z gór nie podobało mi sie równie mocno jak to...
    Duży plus.
    No tak, Mea culpa To są okolice wioski Wasserauen (koło Appenzell) w NE Szwajcarii. Okolica rzadko odwiedzana przez turystów.

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Autor musi być zadowolony, skoro wszystkim się podoba, z tym źe każdemu co innego. Mnie na przykład urzekła czwórka, a to za nieszablonowe ujęcie i piękną dolinkę tam w dole. Zastanawiam się tylko, czy to jedyne ujęcie było, czy teź jest to najlepsze spośród większej ilości (trzech, czterech)?
    Tę wioskę męczyłem z różnych ujęć. Na zdjęciu tego nie widać, ale znajdowała się ona u podnóża ściany skalnej z drugiej strony doliny. Spróbuję później wrzucić zdjęcia, choć to uważam za moje ulubione. Takie rozłożenie GO było zamierzone, a w innym wariancie niemożliwe do wykonania (chyba, że ze sklejonych 2 zdjęć)

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    2. Chociaz klasycznie - podoba mi sie najbardziej.

W nastepnej kolejnosci widze 3 i 1.

4 mi zupelnie nie lezy. Pomysl dostrzegam i wysoko cenie szybkosc decyzji, jednak mocno odmiennie bym to kadrowal (przynajmniej z punktu widzenia "ogladacza" ). Aktualnie wyglada, jak zrzut ekranu z gry "delta force"...
    Niestety nie grałem
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

wszystkie są piękne, ale 4 najciekawsza
    takie makro

Uprawnienia umieszczania postów