Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: _____

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tempor Zobacz posta
    w pełni zgadza się, że jesteś not always right i kompletną nieprawdą jest, stwierdzenie lechupe is never wrong w skrócie: pitolisz
    Zajęło mi parę sekund przetrawienie tego zdania, ale przyznam, że poczułem rozbawienie
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

w pełni zgadza się, że jesteś not always right i kompletną nieprawdą jest, stwierdzenie lechupe is never wrong
    w skrócie: pitolisz
    heh

Domyślnie

Pomijam kwestie kolorystyki i ostrości. Mocną stroną tego zdjęcia jest kadr. A czemu? Bo jest inny. Zasady są po to, żeby je łamać. Tylko trzeba to robić z głową.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Tylko trzeba to robić z głową.
    O, to, to, właśnie, z głową.

Deformacje w portrecie pasują bardzo niewielu, chyba, że ktoś chce konkurować z Witkiewiczem.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Kadr jest świetny! Mała wygląda jak by coś przed chwilką „zmajstrowała” a teraz patrzy tymi „maślanymi” oczami O specyficznej urodzie modelki nie wspomnę. Dla mnie tak jak w wcześniej pisałem BOMBA!
    ..:: D90 ::..
    '...canon robi bardzo dobre aparaty, a NIKON zdjęcia...'
    www.kurkowiak.com

Domyślnie

w pełni zgadza się, że jesteś not always right i kompletną nieprawdą jest, stwierdzenie lechupe is never wrong
    w skrócie: pitolisz
    doprawdy ?
    Widać nie mam poczucia humoru, bo zart uważam za tak śmieszny jak literki w twojej sygnaturce.
    Nie mniej, pozwól, ze bede dalej pitolił, zwłaszcza na tematy ciebie nie dotyczące.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów