A mi się podoba. Bardzo ciekawe ujęcie! Troszke bym to zmienił.. a dokładnie tak
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
A mi się podoba. Bardzo ciekawe ujęcie! Troszke bym to zmienił.. a dokładnie tak
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:09 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Rzadko się wypowiadam na temat zdjęć /w ogóle cicho siedzę/
Ale powiem jedno:
GE-NIAL-NY kadr
Całe piękno z córeczki wyciągnąłeś. I mówię to bez szyderstwa.
chickenowa obróbka leży mi najbardziej. Oryginał mdły troszkę, jak już koledzy zauważyli.
Klejony D80.
wreszcie się można poważnie przyczepić do zdjęcia andrzeja, co za dzika satysfakcja
wolałbym ostre oczy, ale prz takiej małej GO dziwnie wychodzą ostre w pewnym miejscu głowy - włosy. Te włosy bym "znieostrzył". Kolory tak jak chicken. I by było tak OK wg mnie
perspektywa kontrowersyjna, ale ... czemu nie. To nadal takie baśniowe klimaty, tylko inna baśń![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami